vaybee07 Arkadaşlar Fifa manager 08 de maçı kendiniz oynayabiliyomusunuz?? Fifa manager 2004 de böyle bir özellik vardı da...
Inanc58 evet.ister kendin oyna ister quick simulate yada visual simulate yap unutmadan başlığın hatalı yardım yazısını silmen lazım yoksa kilit.
Ali GEMICI Orjinal Mesajı Yazan: Inanc58 evet.ister kendin oyna ister quick simulate yada visual simulate yap unutmadan başlığın hatalı yardım yazısını silmen lazım yoksa kilit. yanlısın var arkadasım 2008 de 2007 de 2006 da yok öyle bir sey ... sen herseyi yaparsın ama o kendisi oynar ;) ( managerlik bu yüzden gzel ztn yoksa fifa dan ne farkı olurdu ?? ;) ) ...
Ayrton Senna Da Silva Orjinal Mesajı Yazan: loginfailed Orjinal Mesajı Yazan: Inanc58 evet.ister kendin oyna ister quick simulate yada visual simulate yap unutmadan başlığın hatalı yardım yazısını silmen lazım yoksa kilit. yanlısın var arkadasım 2008 de 2007 de 2006 da yok öyle bir sey ... sen herseyi yaparsın ama o kendisi oynar ;) ( managerlik bu yüzden gzel ztn yoksa fifa dan ne farkı olurdu ?? ;) ) ... 2008 ve 2007'de tek bir oyuncuyu kontrol edebiliyorsun...
Ali GEMICI Orjinal Mesajı Yazan: Ayrton Senna Da Silva Orjinal Mesajı Yazan: loginfailed Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: Inanc58 evet.ister kendin oyna ister quick simulate yada visual simulate yap unutmadan başlığın hatalı yardım yazısını silmen lazım yoksa kilit. yanlısın var arkadasım 2008 de 2007 de 2006 da yok öyle bir sey ... sen herseyi yaparsın ama o kendisi oynar ;) ( managerlik bu yüzden gzel ztn yoksa fifa dan ne farkı olurdu ?? ;) ) ... 2008 ve 2007'de tek bir oyuncuyu kontrol edebiliyorsun... hımm eger onu kastediyorsanız evet ama tek bir isim ;)
scolopendraq kendimizi oynatabiliyoruz ama nasıl ben seçiyorum onatıcam oyuncumu bütün maç haraketsiz duruyo orta sahada kontrol edemşyorum klavyeden... bunun bi ayarı olması gerek ama nerden?*?
raymonda54 valla ben joystick ile sorunsuz bi şekilde oynuyorum.eğer klavye ile oynamak istiyosan 3d options tan ayarlanabiliyor.tuşlar felan hepsi.