D.V.S 7 Orjinal Mesajı Yazan: crazyboy_eren Sabah sabah okula gitmeden önce süper geldi bunlar:D Ellerine sağlık.. Eyvallah Eren. :)
D.V.S 7 **Elimde iyi bir kadro var fakat iyi bir taktiğim yok veya taktik önerisine ihtiyacım var** diyenler!.. Yeni bir uygulama daha başlatıyorum. Kadronuzu yazın istediğiniz konuda yardımcı olayım. ;)
D.V.S 7 Orjinal Mesajı Yazan: PeSMania18 Karışık pizza + cola süper olmuş. Beğendiğin için sevindim. Verim alabiliyorsan ne mutlu bana. :)
Hqmi Şuan çok kötü gidiyorum bana bir taktik önerirmisin.Bekliyorum.Taktik ofans ,kanat futbolu,defansı boş bırakmıyan olursa sevinirim.Bu arada oyun 8.0.1 üzerine erenin tsl yaması yüklü. Kadrom bu acil yardımını bekliyorum kardeş
D.V.S 7 Bu kadroya **Karışık Pizza + Kola veya Kaşarlı Tost ** çok iyi gider. Bana göre Kaşarlı Tost'u denemelisin. Eğer uymazsa Karışık Pizza + Kola derim.
TuNdRaLoWeR Özellikle pizza+cola gerçekten müthiş.Onu sana şiddetle tavsiye ediyorum Hami.Oda olmazsa bendede taktikler var denersin. TıkLa Umarım Muhammet'in taktiği yararlı olur.Olmazsa buradan ulaşabilirsin..
D.V.S 7 Orjinal Mesajı Yazan: Nightmare_45 Valencia'ya en iyi hangisi gider? Karışık Pizza + Patates Kızartması iyi gider. :)
White Albatros abi barcelonaya ne gider messi ve ronaldinho etkisiz kalıyo henry ve eto bişey yapamıya bana acil o fansif bir taktik lazım kaysı suyunun adresi varmı bide