C.Ronaldo10 http://www.filefactory.com/file/c41ee7/ Yamayı Yukarıdaki Linkten İndirebilirsiniz Yamanın Yapımı Tamiyle Bana Aittir Kurulumunu İçinde Anlattım;)
C.Ronaldo10 Orjinal Mesajı Yazan: KRALofUNITED 5-1 ve kasimpasa yenilgisi sonrasinda bir gs'linin bunu alicagini hic sanmam :D Valla Ben Bunu Çoktan Yapmıştım Şimdi Yayınlayasım Geldi:D
HHonouRR Orjinal Mesajı Yazan: KRALofUNITED 5-1 ve kasimpasa yenilgisi sonrasinda bir gs'linin bunu alicagini hic sanmam :D takım tutmak sadece galibiyette takımın yanında olmak demek diildir ;) --- ellerine saglık guzel yama
Mad_Dragon Orjinal Mesajı Yazan: C.Ronaldo10 Orjinal Mesajı Yazan: KRALofUNITED 5-1 ve kasimpasa yenilgisi sonrasinda bir gs'linin bunu alicagini hic sanmam :D Valla Ben Bunu Çoktan Yapmıştım Şimdi Yayınlayasım Geldi:D öyleyse zamanlaman müthiş :D
C.Ronaldo10 Orjinal Mesajı Yazan: Mad_Dragon Orjinal Mesajı Yazan: C.Ronaldo10 Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: KRALofUNITED 5-1 ve kasimpasa yenilgisi sonrasinda bir gs'linin bunu alicagini hic sanmam :D Valla Ben Bunu Çoktan Yapmıştım Şimdi Yayınlayasım Geldi:D öyleyse zamanlaman müthiş :D Ne Güzel Zamanlamam Var Demi:D Yorumlar İçin Saolun Arkadaşlar:)
maradona10 Orjinal Mesajı Yazan: KRALofUNITED 5-1 ve kasimpasa yenilgisi sonrasinda bir gs'linin bunu alicagini hic sanmam :D bu mantikla dünyada hic bir besiktasli kalmazdi. bkz: liverpool - 8esiktas leeds 6-0 8jk barca 5 milan 4 say say bitmez..
_QURTULUSH_ bencede başarıyla takım tutulmaz öle olsaydı 2000 li yıllarda herkes GALATASARAY'lı olurdu:D:D:D
komolo Orjinal Mesajı Yazan: maradona10 Orjinal Mesajı Yazan: KRALofUNITED 5-1 ve kasimpasa yenilgisi sonrasinda bir gs'linin bunu alicagini hic sanmam :D bu mantikla dünyada hic bir besiktasli kalmazdi. bkz: liverpool - 8esiktas leeds 6-0 8jk barca 5 milan 4 say say bitmez.. Çok biliosn maşallah sen yaa adama bak. akıllı konuş akılını alırlar kardeşş . .
C.Ronaldo10 Orjinal Mesajı Yazan: fraudercu artık bu yamayı gönül rahatlıgıyla kullannabiliriz zira fenere çaktık.. :D Buda Doğru Bir Söz:D