semih6767 benim resmimi faceliyip özelden yollarsın facelerin harika valla. arkadaslar isteklerinizi buraya yapın derim bn demedi demeyin
Mythbuster Semih Senin Faceyi yapıcam,ama keşke daha düzgün bi resim yollasaydın... Neyse 03Gs1905;dediğin oyuncuların resimlerini bulmak çok zor,bulabildiklerimle anca bu kadar oldu.. Cafer Can'ın Saçlarını Photoshop'ta yerleştirdimm.
Mythbuster En az 11 tane oyuncu yapıp öyle link vermeyi düşünüyorum. Bi takım oluşsun değil mi ;) Hikmet'e Update Yapıcam.. Elinde Nevzat,Eren, İskender Büyük'e ait resim olan koyarsa sevinirim....
LaTif_De_Davids abii swüpper bn yama çıakracağım senin facesleri kulanmak isitorum hele ribery çok beğendim süpper olmuş bnm aresmi kesin ekelrmsin lütfennnnn esmerim_latif@hotmail.com bekliom gördüğünde ekle.. yamamına dı: pes6 maxsimum 2008 EKstra pack
Mythbuster Arkadaşım Kusura bakma,msn eklemiyorum!! Eğer bi isteğin Olursa buraya koyarım yada özelden yollarım sana... Son Çalışmam;
LaTif_De_Davids hayır aradaşım o değil bn yam çıakracağım pes6 maxsimum 2008 EKstra pack.... adı senin yamaalrı kulanmak istiyorum lütfen cewap yaz çok bependim facesleri
LaTif_De_Davids mayak olmuş gökhan gönül yabi tek msn degrşrbilriz bn sana optionu atarım sende yaaprsın facesleri yarın öğlene kadar cewap yazzzzzzzzzzzzz
Mythbuster İlk Saç denemem ve Volkan Demirel... Bikaç Fenerli Oyuncu daha yapıp link vericemm.. Cümleten Hayrlı Geceler..
LaTif_De_Davids ewet volkanın saç sitilinde yan kısmı didanın ki gibi 2 çizgi şeklinde kesik öle beklioruz hadi balımmi çalışmalar