Arkadaşım cidden üzüldüm yardım etmek istiyorum ama bilemiyorum nasıl bir hatadır bu...
Nasıl ki XP sistemin yeni formatlanmış hali hızlı açılıyor, işlemer hızlı oluyor vs...Sonra gittikçe şişiyor ve ağırlaşıyor sistem..
Acaba diyorum bu oyunda mı böyle?Gerçekten çok şaşırtıcı...Benzer sorun yalayanlar hep oluyor.
Diyorlar bir süre sorunsuz oynadım oyunu sonra birden hata çıkıyor buna benzer işte...
Şimdi oyunu komple kaldır.
CCleaner programını kullanarak sistemini optimize et.
http://www.filehippo.com/download/8558a8aac344dea0cf6e6e289548d3cc/download/ buradan son sürümünü indirebilirsin.
Disk ve registry temizliğini yap.
directx güncellemesini yap.Yüklüdür sende ama olsun tekrardan yüklemek iyidir.
Ekran kartının en günel sürücüsünü yükle.Tamam sistemin iyidir ona birşey diyemem ama yine de güncel sürücü her zaman iyidir.Faydası olacaktır.
Şimdi temiz bir kurulumla oyunu yeniden yükle.Standart geldiği biçimde değil de Custom olarak yükle.
Ardından crack işlemi vs..
Şimdi arka planda sistemi meşgul eden pek işlem olmasın.Böyle programların vs hizmetleri gereksiz yere bellek kullanır.Her ne kadar yüksek sistemin olsa da bu olumsuz etkinin önüne geçemez..
Sistemi olabildiğince rahatlatmaya çalış..
Yapacakların bukadar.Arada wündows update işlemini yap.Güncellemeler sistemdeki birçok eksikliği giderir.Önemlidir.