tmac21121 ben leeds takımını aldım 1m param war oyuncu bulamıyorum ıkıncı lıg takımlarına gelebılcek oyuncular warsa soylersenız sevınırım sımdıden tes...
Ottoman **Eduardo diye bir oyuncu var Bahia** takımında 18 yaşında onu alabilirsin;) Not: Başlığını değiştir yoksa kilitlerler konuyu
Cristiano_7_17 sen shcalke'de Ivan Rakitice bak ben oynamam manager adam bildigime gore cook gercekci ve bence o adamda is var :D
HeLL_DraGoN aaritalo 8.0.2 de yok mu yoksa ben mi bulamadım? bi de charles andre doudin de yok herhalde?
Hqmi Orjinal Mesajı Yazan: kobe190768 aaritalo 8.0.2 de yok mu yoksa ben mi bulamadım? bi de charles andre doudin de yok herhalde? 8.0.2'de aaritalo yok.8.0.1dede yoktu zaten
Dong Fangzhuo Orjinal Mesajı Yazan: tss_hami Orjinal Mesajı Yazan: kobe190768 aaritalo 8.0.2 de yok mu yoksa ben mi bulamadım? bi de charles andre doudin de yok herhalde? 8.0.2'de aaritalo yok.8.0.1dede yoktu zaten 8.0.1 de vardı da sıradandı diye hatırlıyorum?:confused:
tmac21121 beyler baska bıldıgınız warsa yazın ozellıkle forvet olsun yalan olmasın bazıları sallayo oyuncuda ottoman sen bılırsın warsa yaz kardes ;)
Ottoman **Falcao var süper. Birde Kerlon var Cruzeiro da ama bu Kerlon belki pahalıya gelir ama alırsan 10 numara iş yapar.Eğer TÜRK takımındaysan Tevfik Köse** derim başa birşey demem