supro selam ben de yükledim yeni yamayı ama su finans problemi bir türlü düzelmiyor ne yaptım ne ettiysem bir türlü çözüm bulamadım oyunu sildim yeniden kurdum üstüne bu updated patchi kurdum yine gs ve fb her ay zarar ediyor bir türlü olduramadım documents and settingsdeki sports interactive i de sildim ama olmadı yardım edebilecek olan vardır umarım teşekkürler...
Matias Ariel Fernandez **arkadaşlar turksportal da açıklama yapıldı bu patche rağmen hala iki takımda para kaybediyor(Eskisi gibi değil)Bilgilerinize..**
CRNL TSI da oyunun denendiğini ve sorunun kalmadığını sadece yeni stada geçene kadar normal olarak finansal problem yaşadıklarını söylüyorlar. Fakat sorunla ilgili sitemizde henüz kesin bir bilgiye sahip değiliz.
supro cok sagolun bende sorun bende sanıyordum evet her iki takım da hala para kaybediyor eskisi gibi degil derken galatasaray 10-15 milyon dolar kaybediyor ilk sezon sonunda eliniz kolunuz baglı kalıosunuz bana yama bi işe yaramamış gibi geldi ya da sorun hala bende olabilir bilmiyorum...artık yeni fmyi beklices herhalde teşekkürler...
supro bu arada dayanamıyorum yazıcam türkiye liginin bence en iyi savunmacısı eski liverpoollu kamerun milli takımı kaptanı rigobert songu fenerbahcenin 4. yedegi savunmacısı yasin cakmakdan kötü yapan zihniyetin taaaa....neyse banlanmayalım ama hakikaten böyle oyun olmaz olsun....umarım fm 2009 da at gözlükleri cıkar bazılarının....saygılar...
semihbatuk ben güncellemeyi yaptım ama oyunu açarken cd istedi. cd'yi kaybettim. herhangi bi crack'le düzeltemezmiyim. yeni cd'mi alıcam yanii??? siz atsanız bende crack yapsam????
mett34 yahu ben neden 144 mblık link göremiyorum..110 var 84 var falanda filan..bu arada 10 tane link var hangisini indiriym :) ayrıyetten babacanlar 8.0.2 indirdim bide no crack programı olayınıda yaptım..oynadım oyundan attı eksik dosysa hatalı dosya falan dedi..ne iş babacanlar :(
ruudvannistelrooy arkadaslar alman milli takımı yok bazı genc yetenekler cıkmıo bahia dan eduardo ve tarik elyounussi david ospina yok bi yama yapında indirElim
best coach beyler ben bu versiyon yükseltme yamasını yükledim 8.0.2 nin cragide attım klasöre ama oyuna girirnce siyah ekranda kalıo :( ne yapabilirim?