Arkadaslar,
3-4 sene sonra tekrar arkadasimdan aldigim PES le, PC de PES keyfine, 2008 le geri dondum... 3 sorum var:
1-Websitesine bakarken, 1.20 Patch i yuklemisler, onu da install ettikten sonra calistirdim, ama oyunda hakkaten bir degisiklik yapip yapmadigini, oyunun versiyonunu patch i yaptiktan sonra kontrol edebilecegim bir yer varmi diye kontrol etmek istedim, bulamadim, Patch i calistirdim, ama tam olarak emin olamiyorum...
2-seneler sonra oyuna dalinca, hemen Master League le basladim standard, kayarak mudahelerde eger tam olarak topa deyemiyorsam kesin sari kart, yuzde 50 de kirmizi kart goruyorum, bu normal mi?? yani tabi ki topu almak icin her dakka kaymiyorum, ama kayip kacirirsam hemen sariyi yiyorum, hatta kirmiziyi...
bu konuda normalmidir degilmidir merak ettim, unutmayin seneler sonra sahalara geri dondugum icin aradaki bazi versiyonlarini kacirdim, o yuzden soruyorum!!!!!!!!
3-son sorum, master league de custom takimla basliyayim dedim, futbolcular standard geliyor her zamanki gibi ama az bir parayla 1-2 futbolcu alabiliniyor, orada kendi kadromdan oyuncu silersem Para geri donmuyor kasaya (sildigim oyuncunun degeri kadar) acaba orada istemediklerimi satma gibi bir opsiyon en basta yok herhalde? sonra transfer sezonu hala gelmedi, sanki eski versiyonunda lig basinda negogiate period vardi diye hatirliyorum...
kusura bakmayin, belki cok basit sorular, ama yardimci olursaniz sevinirim, ozellikle, Patch ve kirmizi kart gorme, fouller konusunda merak ediyorum dusuncelerinizi..
tesekkurler
Arda