gsmehmetfgs Tamamen bana aittir izinsiz kopyalanmaz yada yayınlanmaz... İşte Link; http://rapidshare.com/files/93115505/Tuerk_e_Yama_By_gsmehmetgs.zip.html
urfAslan yamayı deniyen arkadaşlarr buraya yazabilirmi beğenilme oranı ne türkçe karekterlerde bozukluk warmı cümlelerde saptama warmı ve size göre % kaç oranı türkçe. yamayı yapan arkadaşdan özürdiliyorum oda bana hak verecektir çünkü o kadar çok yapan oldki ve hep kandırıldık adam % 95 türkçe diyo oyuna giriyoruz %50 bile değil en çokta menager modda işimize yarıyor türkçe ama nafile neyse çok kouştum ilgilenen arkadaş olursa sevinirm.
gurKan. be a pro modu ve menajerlik kısımı Türkçe mi önemli olan o Yamayı yapan arkadaşltan özür diliyorum urfAslan haklı
BlackMoney ewet yamayı deneyenler buraya görüşlerini yazabilirler mi yamayı yapan arkadaştan özür diliyorum ama urfAslan haklı...:rolleyes::o
By Seco Kardeş hangi yamayı editledin bana çok tanıdık geliyo ama söylemiyom reklma olur diye ? Milleti kandırma bunun %0.1 lik kısmı sana aittir. Oda oyun başlarken isminin yazd,ığı yerdir kesin :S
mtd_68 **Evet ya benim bildigim turksportal.net den baska %70 geçen yama yapan yok...Bence yalan :S**