atakanki Arkadaşlar baktımki koskoca sitede ps3 le ilgili bi bölüm yok.hatta diğer futbol game sitelerinde bile yok.ama ps3 su gibi satıyor Bu siteyede bi ps3 bölümü acılsa iyi olur.geliyim soruma.büyük merakla gittim ps3 aldım.5 kez oynadım online.ve hepsindede fark yedim.oysa pc de canavarım alışamadım.tuş komb.la ilgili bi dökümasyon bulamadım.b:.w:? e: gibi klavyedeki tuşlar yok. press nasıl yapılır.mesela klavyede d ye basılı tuttuğunuzda topu olesiye savunuyo peşinden koşturuyo ama ps3 te mal mal başka yöne koşuyo.bu kombinasyonları yazabilirmisiniz.bilen varsa aydınlatırsa memnun olurum. cevaplarınızı bekiyorum
cimcoz Merhaba, R1 ile X'e basman yeterli topu almak için. Bunu dışında; Kırmızı O = Şut (PC'deki D yani) X= Pas (PC'deki S yani) Kare = Orta (PC'deki A yani) Q,W,E için bilgim yok henüz :)) Diğerlerini bulamadım, sen bulursan yazarsan sevinirim...
mtc_0912 Orjinal Mesajı Yazan: atakanki Arkadaşlar baktımki koskoca sitede ps3 le ilgili bi bölüm yok.hatta diğer futbol game sitelerinde bile yok.ama ps3 su gibi satıyor Bu siteyede bi ps3 bölümü acılsa iyi olur.geliyim soruma.büyük merakla gittim ps3 aldım.5 kez oynadım online.ve hepsindede fark yedim.oysa pc de canavarım alışamadım.tuş komb.la ilgili bi dökümasyon bulamadım.b:.w:? e: gibi klavyedeki tuşlar yok. press nasıl yapılır.mesela klavyede d ye basılı tuttuğunuzda topu olesiye savunuyo peşinden koşturuyo ama ps3 te mal mal başka yöne koşuyo.bu kombinasyonları yazabilirmisiniz.bilen varsa aydınlatırsa memnun olurum. cevaplarınızı bekiyorum hocam aynı şeyleri bi kaç ay önce bende dile getirdim nedense ps3 bölümü yok burda açılsın diye fikir attığımızda ise diğer oyunlar bölümüne yönlendiriliyoruz eğer fifa08 oynuyorsan online msn msn adresimi mutlaka ekle