neverjealous Oyunu kaldırdım bile ama hala ---------- old file not found.however a file of the same na was found. no update done since file contents ---------- hatası veriyor... Crackda yapmadım, ama hala aynı... Yardımcı olacak biri yok mu ?
EBA79 arkadaşlar 2. yama sadece orjinal oyunlar için değilmi? bnde 1 ve 3 var fifayı tekrar kurdum hepsi birden mi kurmak gerekiyor??
Neo Orjinal Mesajı Yazan: EBA79 arkadaşlar 2. yama sadece orjinal oyunlar için değilmi? bnde 1 ve 3 var fifayı tekrar kurdum hepsi birden mi kurmak gerekiyor?? Hepsini sıra ile kurman lazım.
Diego Forlan Eğer Hata Veriyorsa Kullandığın Oyun Korsandır. Bazı Korsanlarda Hata Vermez. Bir de Dosya Yolunu İyi Seçin.
tolga_scn PS2 icin update nasil yapabilirim? Bu konuda fikri olan varsa ve paylasirsa sevinirim.. Orjinal Mesajı Yazan: yes man EA SPORTS,FIFA 08 için 3.resmi yamayı yayınladı. Bu yama ile; -Devre arasında yapılan transferler oyuna aktarıldı, -Bazı oyuncuların özellikleri düzenlendi. Dosyayı buradan indirebilirsiniz. Bundan önceki 2 patch ile ilgili konulara buralardan ulaşabilirsiniz. Resmi Patch v1 Resmi Patch v2