Ali GEMICI Orjinal Mesajı Yazan: mr_oy Beşiktaşı Ligde 4-0 yendim kupada 3-0 yenildim ilginç sonuclar olmus 4-0 yenip 3-0 yenilmek :P
Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: loginfailed ilginç sonuclar olmus 4-0 yenip 3-0 yenilmek :P Adımın Elinden Gelen Ol Saygılı Ol Biraz!;)
Ali GEMICI Orjinal Mesajı Yazan: Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: loginfailed ilginç sonuclar olmus 4-0 yenip 3-0 yenilmek :P Adımın Elinden Gelen Ol Saygılı Ol Biraz!;) nasıl saygılı ol ??? oldukca saygılı bir insanımdır bn onun aldıgı sonuclarla dalga gecmedim ki ??? eger öyle anladysan bilemeyecegim benim dedigim sey 4 fark attıktan sonra 3 fark yemek bu ilginc olmus dedim neyse bosver ltf cevap yazma konu kapatılsın istemeyiz...
Ali GEMICI Orjinal Mesajı Yazan: mr_oy Ben bile inanamadım bu Aaritalo neymiş... hehe aaritalo bu :D Mükemmel bir sonuc tebrikler... Finalde rakip kim ???
PrometheusX off 3-0 ın rövanşında hic beklemiyordum elenirsin diye düsünmüştüm ama aaritalo kurtarmış görünüşe göre basarılar
PrometheusX bjk macındaki gibi oynarsan niye olmasın ama bu oyunda türk liginin en gıcık takımlarından biride Kayseri kolay gelsin
_extinction_ Orjinal Mesajı Yazan: _ottoman_ Tebrikler ligde de en kısa zamanda toparlanman dileğiyle katılıyorum , ligde de düzelirsin...
Norwayboy Orjinal Mesajı Yazan: apocalypsedgs Orjinal Mesajı Yazan: _ottoman_ Tebrikler ligde de en kısa zamanda toparlanman dileğiyle katılıyorum , ligde de düzelirsin... aynen bende katılıyorum...
mr_oy Belkide bu seneki en anlamlı galibiyet... Ve evimde Feneri ezdimmm... (Bruno Mezenga Galatasaray maçında yok büyük kayıp) Ligde çok büyük bir toparlanma hareketiyle 7. sıraya yükseldim işte puan durumu