Hqmi Burada 8.0.2 deki iyi oyuncuları söyliyecez. Benim gördüklerim Gökdeniz(ilk hazırlık maçında 3 gol 1 asist yaptı ve maçın yıldızı oldu.) Yattara piatti(herkes bilir) umut bulut(bu yamada çok güzel olmuş)
ihsanilkay **yaa bırak ark ım yav resmen oyunun içine böyle edilir. Futbolcuların güçleri daha da düşürülmüş çok kötü yaa. Tabi bu benim düşüncem ..**
LsR yeni trasnfer derken kimler var mesela ? daha indirmedim de yamayı.. maldonado - barusso gbi adamlar gelmiş mi oyunda?
tosba91 ben 8.0.0 kullanıyorum hala ve yama kullnmıyorum ve 05,06,07 dede kullanmadım oyun onlarsız oynanıyor ama yine yapanlar için emeklerine sağlık...
blackened. Delgado 8.00 801 ve 802 de böyle Dikkatimi birde şey çekti Joe Cole'un Özel Yeteneği 20 yapılmış gecen ymada da Rooney 20 idi
Pr1nc3_0f_N1ght bi ortasında bi sonunda bi başında alıp bakarsan öyle olur. patch hiçbir şeyi değiştirmedi siz farklı zamanlar da girip baktığınızdan öyle oluyor.
blackened. Orjinal Mesajı Yazan: Pr1nc3_0f_N1ght bi ortasında bi sonunda bi başında alıp bakarsan öyle olur. patch hiçbir şeyi değiştirmedi siz farklı zamanlar da girip baktığınızdan öyle oluyor. tüm özellikler oyunun başında her bir db ile yeni oyun açılarak çekilmiştir.ARada farklar var incele istersen Robinho nu özel yeteneği de 20 bu yamada geçenkinde 18 idi