yosi575 arkadaşlar iyi akşamlar.ben fm 8.0.2 sürümünü update yapıyorum ve yüklemede hiç bir sorun olmuyo ancak oyunu actıgımda oyun hala eski sürüm bulunuyo.yeni sürüm oyuna aktarılmıyo.bana yardım ederseniz cok sevinirim.
yosi575 Orjinal Mesajı Yazan: KeBaPeR Dosyayı indirdikten sonra çıkan klasörü nereye aktardınız? valla kardeşim rar dan cıkardım dosyayı sorada cıkan dosyayı direk yükledim.bi yere atılcak bi dosya yok gibiydi sanki:S:S
KeBaPeR Hmm şimdi bu dosya iniyor. Daha sonra karşınıza 802 Patch Installer diye bir ekran çıkıyor. Burada Gözat'tan istediğiniz yere atıyorsunuz. Size tavsiyem değişik bir yere atın (:C gibi). Daha sonra yüklediğiniz tüm dosyaları kopyalayın ve FM 2008'in asıl kurulu oluduğu yere kopyalayın. Sol ekranda yüklemenin devamlılığı gösteriliyor. Yükleme bitince eski FM 2008 8.0.0 dosyaları yerine Data Editör gibi dosyalar gelecek ama hala 800 datası görülecek. Siz oyuna girince karşınıza beyaz bir ekran çıkacak ve hangi update ile oynamak istediğinizi soracak. 8.0.2 Update'i seçip Tamam diyeceksiniz. 8.0.2 hayırlı olsun...
theOG84 beyler bunu yukledikten sonra save'li oyunum bosa mi gidiyor?!? eger oyleyse hic bulasmam bu ise, o kadar ilerledikten sonra oyunda...yeni cikacak oyunu beklerim :( umarim save'li oyuna devam edilebiliniyordur...
tevez arkadaslar ben yamayı yukledım ama hem edıtor u xrc resource main frame(class 'wxFrame') not found dıye bı hata verıyor hemde oyunu açmaya calıstıgımda oyunun cd sını ıstıyo yardımmm
kahyaoglu Link:http://community.sigames.com/eve/forums/a/tpc/f/521102691/m/3342088083/p/1 ________________________ BU link Ölmüş yau!!!Ne yapıcaz yau?
ephesos **Arkadaşlar ben 8.0.2 yi yükledim, daemon tools gibi bişeyle de c..ckini yaptım, fakat sorum şu 2009 da takılır mı oyun? **
laquintaufuk arkadaslar bana oynadınız oyunu özelden full oyunu atarmısınız şu son transferlerin olduğu baros galata olduğu
brkevci Cok Tesekkürler Paylasım için saol crack paylasımınıda artık kac kere sordularsa allah sabır versin diyorum :p
yetonyali benim elimdeki oyun 8.0 ve az önce burdaki güncelleştirmeyi 8.02 yi indirip yükledim fakat hala 8.0 gözüküyor :S yardımcı olursanız sevinirim