Ricardo Izecson dos Santos Leite Kaka Crack Bulamayanlar Google a Football Manager 2008 v8.0.2 crack yazarsa görebilirler.
Quitsan yha beyler inmio bu http://rs323.rapidshare.com/files/92098149/fm2008_802_boxed-pc.rar burdan yapıorum 4 haneli sifre yerine 7 li falan cıkıo yazılmıo
stormburak 7 haneli şifre çıkıyor ama rakam veya harflerin üstünde kedi şeklinde bir figür var onları sadece yazacaksın o zaman indirebilirsin
ayturgut ya arkadaşlar alin banlansamda bisey olmaz o kadar kisi istemis alin size crack: **CRACK PAYLAŞIMI YASAKTIR...**
YeshiL **Crack Sorunu Yaşayan Arkadaşlar Elinizde FM 2008 Cd'si varsa Nero İle Image Alın Deamon Tools Programı İle Gösterin Bu Sorunu Aşarsınız, En Azından Ben Öyle Yaptım Oldu...**
nnn Arkadaşlar ben rapidshareden indirmeye çalıştım yalnız inmiyor ya da paralı dowloads istiyor.yardımcı olursanız sevinirim !
nnn intern ben fm 2008'e türkçe yama yapmak istiyorum bana hangi programlar lazım yardımcı olur musun ?
Anatoli.Todorov Orjinal Mesajı Yazan: shms Ben 8.02 yuklememe ragmen oyuna girince8.00 gozukuo yardim lutfen yeni bi crack dene.sorun crack'de değilse.8.2 setupunu attığın yere dikkat et
d3ly ya patch 2.0 indirdim upload ettm oyuna giriyorum cd takın diyo takıyorm retry diyorm kabul etmiyo cancel demek zorunda bırakıyo yardım ltfn :s
karahan1991 Teşekkürler Venom bu güncelleme gerçekten müthiş olmuş Bence bu versiyon da hata bulmak çok güç