Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: MuStAfA_1835 hee evt ya wlla ii olcak tff 2.ligini bekliodum bnde ne zmandır Şuanda Bitti Gördüğün Gibi;)
Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: MuStAfA_1835 ama hepsini birlikte indirces di mi böle indiremios Hepsi Birlikte Link Verecez Kardeş;)
Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: MuStAfA_1835 tek linkte toplucanıs di mi?? bi de bnim oyun ripli yuklerken bi sorun olur mu yamada Evt Tek Link Olacak Hiç Bir Sorun Olmayacaktır Hiç Bir Yama Eklemedikden Sonra Üstüne;)
MuStAfA_1835 ok saol en fazla rip oldugu için calısmayacagından korkuodum smdi rahat rahat bekleyeblirim tbi cok uzun surmemek kosuluyla
By Seco Orjinal Mesajı Yazan: MuStAfA_1835 hee evt ya wlla ii olcak tff 2.ligini bekliodum bnde ne zmandır Yorumlar için teşekkürler kardeş. Bir şey söyleyeceğim. Lütfen güzel Türkçe mizi güzel kullanalım...
Raqu eL_ Arkadaşım Söylediğimiz Sürenin Dışına Çıkmycaz Demişsinde Ben Sayfalara Baktımda Hiç Biriniz Süre Vermemişsiniz Ne ZAMAN ÇIKACAK ACABA yazılmışsada özür Dilerim
Nevzat_BJK bu yamayı yapanlar arasında bende vardım ama bilgisayarın kalkması ile yama yapmaktan vazgeçmek zorunda kaldım.:(:( görüntülere baktım çok güzel inşaallah güzel bi yama çıkartırsınız mustafa kardeş ve yamada diğer tuzu olan kardeşlerim
antitamu Orjinal Mesajı Yazan: yasin izgi şu benim milli takımdan transfer edebilme konusu nu konuşsak Ben o konuya bakıyorum. Zaten senin açtığın konuya ilgileniyorum yazmıştım. İsteğini biraz da olsa yerine getirebilecek bir sistem üzerinde çalışıyorum.