By Seco Orjinal Mesajı Yazan: antitamu Gamemaster ve Byseco arkadaşımla birlikte sizlere güzel bir yama sunma peşindeyiz. Sabırla çalışıyoruz. Umarım güzel bir yama yapacağız. Yaptınız galiba ama bi SS bile koymadınız tüh
3517858 http://soccercenter.net/index.php?sayfa=Forum/KonuGoster&forumkonuid=104069 bu konuya girip bana yardım edebilirmisiniz ?
Gamemaster **arkadaşlar anteramandan geç geldim ve ensar yoktu o yüzden ssleri koyamıyorum;)En Kısa Zamanda Koyacağım**
3517858 Orjinal Mesajı Yazan: 3517858 http://soccercenter.net/index.php?sayfa=Forum/KonuGoster&forumkonuid=104069 bu konuya girip bana yardım edebilirmisiniz ? yaf buraya girip yardım edemezmisinz "by seco" "tello_14_" hıı
bjk_1903_dnzl yaff abi siz yamayı mı bitirmeye çalışıyorsunuz yoksaaa resim mi koycan yaffff bu biraz yama bitircekmişsin gibi gelio banaaa BU KADAR UZUN SÜRDÜĞÜNE GÖREEE
bjk_1903_dnzl abi bizz dahaaa çok bekleriz diyiyim size arkadaşımız yine fırladı yine çevrimdışı oldu yaaaa yeterr bu neeeee bu kadar insan eesim beklio :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
bjk_1903_dnzl ben anladımda çaktırmıom davayıı ya kardeşim kandırıyorsanız bizleri yapmadık sadece bizim eğlencemizdi sizi kandırmak deyin bari insan boşna beklememesin yaffff insaffffffff artıkkkkkkkkkkkkkk
omergormez ya rahat bırakın siz adamları yalan söleyecek ,halleri yok ya aceleniz nedir anlamadım yani adamlar bizim için uğraşıyorlar ztn...
FiFaMania14 Orjinal Mesajı Yazan: tello_14_ ben anladımda çaktırmıom davayıı ya kardeşim kandırıyorsanız bizleri yapmadık sadece bizim eğlencemizdi sizi kandırmak deyin bari insan boşna beklememesin yaffff insaffffffff artıkkkkkkkkkkkkkk tello_14_ arkadaşımıza katılıyorum yapmadıysanız yapmadık deyin açık açık :mad:
Spartan_ Orjinal Mesajı Yazan: omergormez ya rahat bırakın siz adamları yalan söleyecek ,halleri yok ya aceleniz nedir anlamadım yani adamlar bizim için uğraşıyorlar ztn... Katılıyorum !
RONALDO03 kardeşim yamayı bitirdiyseniz koyun boşverin stadyumları onlar olmasada olur koyun artık yamayı herkezin sabrı taşıyor ne çıkacak onu bari söyleyin hergün girip durmayalım demi arkadaşlar
FiFaMania14 Orjinal Mesajı Yazan: omergormez ya rahat bırakın siz adamları yalan söleyecek ,halleri yok ya aceleniz nedir anlamadım yani adamlar bizim için uğraşıyorlar ztn... İyi güzel diyosunda adamlar SS koycaz dediler hala bekliyoz SS koymalarını böylede olmaski ya
omergormez Orjinal Mesajı Yazan: PeSMania18 Orjinal Mesajı Yazan: omergormez ya rahat bırakın siz adamları yalan söleyecek ,halleri yok ya aceleniz nedir anlamadım yani adamlar bizim için uğraşıyorlar ztn... İyi güzel diyosunda adamlar SS koycaz dediler hala bekliyoz SS koymalarını böylede olmaski ya ya koyacaz dediler koyarlar beklicez hep beraber şimdi adamlar kızsa yamayı bıraksa daha mı ii olur yani çok germeyelim ortamı lütfen
isteemre_0405 ya ewet yaptıysanız verin artık şu yamayıda göreşim sadece sdatlarmı kalmıoş bırakın stadlarda kalsın sonra da onları verirsiniz üstüne yükleriz verin artık su yamaı bizi kaale bile almıyosunuzuz veirin diyo herkesve verinnnnnnnnnnn!!!