By Seco Ya yamayı yaynlayın Stadyumları güncelleme olarak verirsiniz. Stadyumlar için bekliyoruz, yazık bizeee :) Neyse inşallah bir an önce biter. Ana sayfa güncellendi ama 5 tanede resim koysanız yeni iyi olcaktı ama neyse.
Gamemaster **yarına süper resimler geliyor bekleyin 14:30 gibi sayfa düzenleniyor tabi bi aksilik çıkmassa;)**
FiFaMania14 Orjinal Mesajı Yazan: Gamemaster yarına süper resimler geliyor bekleyin 14:30 gibi sayfa düzenleniyor tabi bi aksilik çıkmassa;) Hadi hayırlısı :D
By Seco Orjinal Mesajı Yazan: Gamemaster yarına süper resimler geliyor bekleyin 14:30 gibi sayfa düzenleniyor tabi bi aksilik çıkmassa;) Süper olduğunu biliyorum onun için yerimde durmıtorum hadi hayırlısı.
Devil Man Orjinal Mesajı Yazan: Gökhan Gol sevinçlerini merak ettim. bende onları daha çok merak ediyorum
By Seco Orjinal Mesajı Yazan: Yigit08 hadihayırlısı inşallah bu yama çıkar La saçma sapan konuşuyonuz yine bir susun ya, destek olucağınıza köstek oluyorsunuz.
By Seco Orjinal Mesajı Yazan: fenerbahce04 daha 2gün önçe baktım 7 tane yama yapılmıştı .ne cabuk yaptınız helal olsun.. Arkdaşım yama zaten yapılmıştı sadece ilk sayfa güncellenmemişti yani ordakiler eksikti zaten.