Gamemaster **Arkadaşlar Bazı Çok Önemli Şeylerin Üstünde Çalışıyoruz Onlar Bİtince İstediğiniz Kadar Resim Görebiliceksiniz;)**
Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: batu1gs fathbuilderin son sürümünü atarmısınz beyler Yamanın İçinde Olur Belki;)
Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: By Seco Evet faitbuilderin son sürümü kesinlikle olcakytır ! Yada Yama Yüklendikden Sonra FSH'Dende Sonra Otamatik Çalışabilir Hatasız;)
By Seco Orjinal Mesajı Yazan: Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: By Seco Evet faitbuilderin son sürümü kesinlikle olcakytır ! Yada Yama Yüklendikden Sonra FSH'Dende Sonra Otamatik Çalışabilir Hatasız;) Evet öyle olur kesin :D
Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: arikanu141 güzele benziyor inş en kısa zamanda çıkar İnşallah Kardeşim;)
Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: osman2342 inşallah yaparsınız ama pek umutlu değilim ;) Hiç Bekleme Yamayı Bitirip Koyacam Öle Umutlu Değilim Filan Deme Hemen Ön Yargı Yani;)
Raqu eL_ eLLerine SağLık Kardeş En iyi YamaLardan Birisi OLcak bence Kimse Tutamaz Seni Kimsenin Lafına ALdırma:rolleyes:
Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: takanyerlikaya9 eLLerine SağLık Kardeş En iyi YamaLardan Birisi OLcak bence Kimse Tutamaz Seni Kimsenin Lafına ALdırma:rolleyes: Sağol Öle Yapıyorum;)
ali2can2 34-)EURO 2008 Katılan Takımların Forması&Minikiti Eklenecek. **Bu özelliği siz mi yapıyorsunuz? Hani minikitler gibi bu da alıntı(!) olmasın:rolleyes: **
Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: ali2can2 34-)EURO 2008 Katılan Takımların Forması&Minikiti Eklenecek. Bu özelliği siz mi yapıyorsunuz? Hani minikitler gibi bu da alıntı(!) olmasın:rolleyes: Onu Bana Benim Kuzen Anlatıydı Artık Kendim Çizibiliyorum Alican;)