EmReDaMaR41__ antitamu kardeşim ben kocaelisporderken bank asyadan belki 1 stad yaparız dedinizya onun en önce ben kocaelispor dedim diye:d
Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: tello_14_ beyler çok sağolun ama bu yama ne zaman çıkacak patlıom burda yaff ama helal olsunn bravooo :D:D:D::D:D:D:D:D: AMA Bİ TARİH VERİN MESELA 20 HAZİRAN 2008 DE DİE YADA DAHA GEÇ YADA DAHA ERKEN Bİ TARİH İSTİYORUM AMA SİZDE BİLEMEZSİNİZ ÇÜNKÜ HAKKETTEN ZOR AMA NE ZAMAN ÇIKACAK BU YAMA YAAAA :d:d:d:dd:d:d::dd:d::d:d:d:d ÇOK HEYECENLIYIM öss'ye hazırlık ve benim futbol çok zaman alıyor tarih veremem mesala 20 nisan derim o zaman rahatsız olurum yamayı filan upload yapamam yani zaman vermek istemiyorum sonra başımızada kalkınmayın yani bi bildiğimiz vardır...;)bu bir örnekti;) Orjinal Mesajı Yazan: __MateJa_Kezman__ Gamemaster kardeş yha şu qoL sevinci videoLarını koycktn n'oLdu o iş ? Öss'ye Ve Futboldan Zaman Ayırabilirsem Korum;)
Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: MuStAfA_1835 sen 15 yaşında değilmisin ben öyle biliyordum yaw evet öyleyim yani öss altayapası için dershaneye filan gidiom canım çıkıyor ondan öle dedim
Ray Allen_20 **biLirm o dersane derdini......ama hiç oLmssa OKS'yi atLatmşsn......bnde bi kurtuLabiLsm**
SuReSuZ Kolay Gelsin... İnşallah Bitince Çok Güzel Olur(Olacağından Eminim;)) Bu Arada TFF 3., 2. Ve 1. Ligden Süperlige Kadar Çıkabilinecek Değil Mi?
Gamemaster **Arkdaşlar Bugün Anteramanda Kaleciye Çalımladadım Top Önemden Açıldı Vuracam Diye Direğe Vurdum Havada Uçtum Ve Elimin Üstüne Düştüm..;)Ve Bür Süre Yamada Katkım Olamayacak Elim Çok Acıyor Gerçekten**
antitamu Mustafa'ya geçmiş olsun dileklerimi buradan da iletiyorum. Yamanın ilerlemesinde br aksama olmayacak, ben daha fazla çalışıp açığı kapatırım. Bu arada size iyi bir haber yapılacak tüm takımların kadroları bitti logoları kaldı.
LaTosique Orjinal Mesajı Yazan: Gamemaster Arkdaşlar Bugün Anteramanda Kaleciye Çalımladadım Top Önemden Açıldı Vuracam Diye Direğe Vurdum Havada Uçtum Ve Elimin Üstüne Düştüm..;)Ve Bür Süre Yamada Katkım Olamayacak Elim Çok Acıyor Gerçekten geçmiş olsun kardeş inşallah çok kötü bişeyin yoktur ve inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun
karockus geçmiş olsn gerçekten faceler bakmndan banada daha çoq iş düşüyor..bn de daha çoq yapmaya gayret edicem..inş güzel bi yama olcakk
mhmmdsvl öncelikle geçmiş olsun bu yama biterse ilk indirenlerden olurum sanıyorum allah kolaylık versin başarılar
By Seco Geçmiş olsun Mustfa ama sende daha öncedende vardı galiba elinde bir sorun. Kırılma filan yok dimi?
BlackMoney eeth elinde bi kırılma yok dimi mustafa abi ayrıca çok geçmiş olsun yama çok güzel gidiyo inşallah diğerleri gibi bi hüsranla sonuçlanmaz ve en iyisi olur:)