Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: oki1905_gs sivas 4 eylülibursa stadyum ve kayseri atatürk kesin olsun bence Yetiştirebildiğimiz Kadar Yapacağız.
Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: oki1905_gs kardeş birisi bu yamayı yapmaya çalıştı ama tutmadı sizden böyle bir yamayı sadece tsl'de ki takımlardan istiyorum fikrimi umarım beğenirsiniz taraftar tuttugu takımın formalarını giyecek.Ve son isteğim war mümkünse taraftarlar maçtan önce atkı show yapsın birde maçtan önce 3 büyüklerin marşları çalsın bunlar benim hayalim. Şimdiden tşkler. marşlar olacak bu seyirci yamasında yababiliris sanki show yapmak olmaz sanki atkı filan ama yinede uğraşırız.
BLACK EAGLE5 harbiden son taraftar yaması muhteşem gözüküyor inşallah tsl full stadyumları eksiksiz yapılabilir
antitamu Şunu açıkça söylüyorum; bilmiyorum stadyum yapmakta çok pratik olan birisi var mı ama ben yaparken çok zaman alıyor. Tüm stadları yapmak demek yamanın çıkış tarihini geciktirir. Onun için önemli stadları yaparız diğerlerini ise "belki" yaparız.
coolmax7 Sevgili kardeşlerim sayenizde güzel vakitler geçireceğiz.Tşkler... Biliyorum yapmayacağınız bi istek olur ama ŞanlıUrfaSpor da yapabilirmisniz?3.Ligde değil ama... Neyse tekrar tşkler...İnş başarılı olursunuz...