antitamu **Bilgilendirme:** Yapımı bitmiş yeni takımlar: İzmir Buca Afyonkarahisar Marmaris Uşak Fethiye Alanya Turgutlu
antitamu Orjinal Mesajı Yazan: 44_genclik arkadaşlar tff 3.lig e malatya belediyesporuda ekleseniz olmaz mı??? Malatya Belediyeyi ekleriz Bu arada ordaki izmir ve buca sizin bildiğiniz izmirin takımları Yani TFF 2. Klasman Takımları olanlar
Gökhan Şu gol sevinçlerini merak ettim. Her hangi birtanesi için 10 saniyelik bir video çekip koysana. İnanamadım bir türlü.
Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: Gökhan Şu gol sevinçlerini merak ettim. Her hangi birtanesi için 10 saniyelik bir video çekip koysana. İnanamadım bir türlü. Yapınca Video Çekip Yollayacağız.;)
god_cards_67 ya abi 4 büyüklerin formalarının maç içindeki ön ve arkalarını koyabilirmisin.forma numaralarını çok merak ediyorumda.:D
Gamemaster **şuanda cok yoğunuz ve benim futbol&okul baya yoruyor yama yapamıyorum fazla ama artık siteye msneye fazla girmeyip yama için çalışacağım.**
iyi_man82 Yamayı sabırsızlıkla bekliyoruz. Bir önerim olacaktı, Rest of world bölümüne 3 büyüklerin efsane kadrolarından oluşan takımlar (bjk-gs-fb) ekleyebilirmisiniz. Pes serilerine yapılan yamalarda var, fifada daha önce hiç görmedim.
antitamu Orjinal Mesajı Yazan: iyi_man82 Yamayı sabırsızlıkla bekliyoruz. Bir önerim olacaktı, Rest of world bölümüne 3 büyüklerin efsane kadrolarından oluşan takımlar (bjk-gs-fb) ekleyebilirmisiniz. Pes serilerine yapılan yamalarda var, fifada daha önce hiç görmedim. Rest of World bölümüne dört büyüklerin nostalji takımlarını ve dünyadan iyi takımları eklemeyi düşünüyoruz. Örneğin Rusya'dan Zenit, CSKA Moscow Arabistandan El İttihat ve El Hilal...
Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: antitamu Orjinal Mesajı Yazan: iyi_man82 Yamayı sabırsızlıkla bekliyoruz. Bir önerim olacaktı, Rest of world bölümüne 3 büyüklerin efsane kadrolarından oluşan takımlar (bjk-gs-fb) ekleyebilirmisiniz. Pes serilerine yapılan yamalarda var, fifada daha önce hiç görmedim. Rest of World bölümüne dört büyüklerin nostalji takımlarını ve dünyadan iyi takımları eklemeyi düşünüyoruz. Örneğin Rusya'dan Zenit, CSKA Moscow Arabistandan El İttihat ve El Hilal... Ve Aklınıza Gelebilecek Çok İyi Takımlar.;)
sessiz_kartal peki yaklaşık bir tarih varmı acaba bitimiyle ilgili .... bitince çok güsl olucak :D inş.