FifaMen Grand Theft Auto IV'ün resmi web sitesi yayına başladı. Oyunla ilgili detayları ve dahasını bulabileceğiniz siteye göz atmak atmak isteyenler buradan ulaşabilirler. Ayrıca oyunla ilgili yeni görüntülere de buradan ulaşabilirsiniz.
bandobras benim açtığım konuya bir dikkat etseniz Tüm GTA IVle ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz....yeni resimler yeni bilgiler sürekli güncelleniyor...bu haber 2 gün öncenin haberi....
Kezman324 Arkadaşlar ben GTA IV'ün sitesine girdim.Ama site gelmeden bi sayfa var siyah bi sayfa enter site yazması lazım ama benimkinde "sorry,you may not view this site" dio napabilirim??
uurture Orjinal Mesajı Yazan: bandobras benim açtığım konuya bir dikkat etseniz Tüm GTA IVle ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz....yeni resimler yeni bilgiler sürekli güncelleniyor...bu haber 2 gün öncenin haberi.... Katılıyorum bence böyle bir topic var ve her zaman güncel kalıyor konunun sabitlenmesi lazım site görevlileri uyuyor...
Ayrton Senna Da Silva Orjinal Mesajı Yazan: hangmaneagle pc için de çıksa süper olurdu ama pc ye çıkmayacak mış Pc'ye çıkacak!
ERNESTE Orjinal Mesajı Yazan: Ayrton Senna Da Silva Orjinal Mesajı Yazan: hangmaneagle pc için de çıksa süper olurdu ama pc ye çıkmayacak mış Pc'ye çıkacak! ama baya bi geç
uurture Orjinal Mesajı Yazan: ERNESTE Orjinal Mesajı Yazan: Ayrton Senna Da Silva Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: hangmaneagle pc için de çıksa süper olurdu ama pc ye çıkmayacak mış Pc'ye çıkacak! ama baya bi geç Bence normal inşallah ertelenmez...