ertantesss bı arkadasımız ıstemıstı sanırım bende elımden geldıgı kadarıyla yapmaya calıstım.yorumlarınızı beklıyorum iste link:
ozankaraman Pek güzel olmamış ama eline sağlık hatalar çok; Çubuklar güzeldeğil Logo hatalı (telsim değil Marshall olcak) Kollarda biraz hata var
mt_hw1 Orjinal Mesajı Yazan: ozankaraman Pek güzel olmamış ama eline sağlık hatalar çok; Çubuklar güzeldeğil Logo hatalı (telsim değil Marshall olcak) Kollarda biraz hata var reklam hatalı değil süper kupa formasında telsim reklamı wardı bkz : http://img462.imageshack.us/img462/2756/sk17jc.jpg formanın rengi ayarlanıp biraz uğraşılırsa güzel bişe olabilir.üstünde biraz daha çalış bence
krmtt diyerbakır spor formasına daha çok benzemiş bu :D o değilde 5 yien formayıda bi yapsanıza o çok hoş zuhauh
_Professional_ sarı renk yeşile kaçmış ve forma boylamasına esnemiş onun dışında belirgin bi hata yok Orjinal Mesajı Yazan: murat_kaya istersen senin içinde 8 yiyen formayı yapsınlar zuhahahahahaha abi yalnız çok kötü koymuşun lafı :D
_Professional_ Orjinal Mesajı Yazan: tegmen_ugur fenerin chelsea dan 2002 yılında 5 ediği formayı yapın bence ben 2002 yılında chelsea yle oynadığımızı hatırlamıyorum chelsea den 5 yiyen galatasaray olmasın sakın 20 ekim 1999 desem