Fenerbahçe'nin dün Oftaş ile oynadığı maçta sergilediği futbolla maçın yıldızı olan Kezman, Alex ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.
11.2.2008

Fenerbahçe'ye geldiği günden bu yana performansı hep tartışma konusu olan Mateja Kezman dün akşam Gençlerbirliği Oftaş karşılaşmasında sergilediği olumlu futbol, attığı gol, Roberto Carlos’a yaptığı asist ile karşılaşmanın yıldızı olurken, mücadelenin ardından katıldığı bir televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu. Kezman’ın özellikle daha önce problem yaşadığı iddia edilen Alex ile ilgili yaptığı açıklama dikkat çekiciydi..
Kezman, Alex ile bugüne kadar hiç olmadığı kadar uyum içinde olduğunu ifade ederek "Bugün Alex ile daha önce hiç olmadığı kadar iyi çalıştık. Kendisi ile son aylarda çok fazla zaman geçirdik. Benim zor bir dönem geçirdiğimi gördü. Eminim ki bana çok fazla yardımcı olmak istiyor. Topu benimle buluşturup gol atmamı istiyor. O da benim bu takım için önemli bir oyuncu olduğumu biliyor. Ben de onu topla buluşturmayı istediğimi gösterdim. Bugün güzel iki pas verdim. Gerçekten daha iyi çalışıyoruz" dedi.
"AVRUPA’NIN ÖNEMLİ GOLCÜLERİ ARASINDA OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYORUM"
Sırp golcü ayrıca kendisinin hala Avrupa’nın önmeli forvet oyuncularından biri olduğunu ifade ederek "Çok mutluyum. Bu forma altında en iyi maçlarımdan biriydi. Güvenim geri geldi. Fizik durumum eskisine göre daha iyi. Çok iyi çalıştım. Bunu devam ettirmek istiyorum. Kezman’a herkesin iyi futbol oynayabildiğini göstermek adına büyük motivasyon yaşadım. Etrafta çok fazla hikaye vardı. İyi yolda olduğumu düşünüyorum. Avrupa’daki hala önemli forvet oyuncularımdan biri olduğumu ispat ettiğimi düşünüyorum. Takım arkadaşlarıma özellikle verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.