Fenerbahçeli Robinho İlk Kez Konuştu: Çok mutluyum

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz günlerde duyurduğu ve Dünya basınında büyük yer bulan Robinho transferinin yankıları sürerken,Robinho ilk kez FBTV'ye konuştu. Dün akşam saatlerinde Robinho ile canlı telefon bağlantısı yapan FBTV,oyuncuya takımla ilgili sorular sordu.
Evet Robinho,artık Fenerbahçe için mücadele edeceksin,neler hissediyorsun?
Çok sevinçliyim,bir büyük klüpten başka bir büyük klübe geldim. Geçen yıl Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'yi ilk izlediğimde hayran kalmıştım. Çok pozitif bir futbol oynuyorlardı. Ayrıca Alex,Roberto Carlos,Bojan,Antonio Lopez gibi isimlerle önceden tanışıyordum. İlk teklif geldiğinde bunun sıradan bir teklif olmadığını ve oturup önemle düşünmem gerektiğini menajerim söyledi. Burayla ilgili bilgi almak için ilk olarak Roberto(Carlos) ve Alex'i aradım. Burada herşeyin çok güzel olduğunu,arkadaşlığın yanı sıra sportif başarının da çok üst düzey olduğunu söylediler. Zaten Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Ligi'nde çok iyi bir sezon geçirdi Fenerbahçe.
Buradan taraftara iletmek istediğin bir mesaj var mı?
Evet,yakında onlarla kavuşacağız ve çok iyi işler başaracağız. Gollerimle takıma katkıda bulunacağım,beni beklesinler,onları çok seviyorum.
En büyük Fener!
Robinho'nun bu sözleri stüdyoda gülüşmelere yol açarken,taraftarlar Robinho'dan daha da umutlandı.
Robinho transferi dünyanın sayılı haber ajanslarında da ilk sayfadan duyuruldu;
La Gazzetta dello Sport:Avrupa'nın en büyüğü Fenerbahçe başarılara devam ediyor. Robinho,Bojan,Tevfik ve Lucarelli. Aman tanrım,ne kadar korkutucu bir dörtlü!
Corriere Dello Sport:Fenerbahçe'nin öldürücü hücum hattını durdurabilecek bir takım var mı?Artık Robinho da onlarda!
Marca:Fenerbahçe kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Robinho çok can yakacak.

Sıradaki Kim?
Robinho gibi bir dünya yıldızını alarak Dünya'yı ayağa kaldıran Fenerbahçe,kadrosunu yeniden şekillendiriyor. İddialar bitmek bilmiyor!
Halil Paylaşılamıyor!

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Halil Altıntop'a,İngiltere'nin Tottenham ve Manchester United klüpleri kanca taktı. Halil'in İngiltere Ligi'nde oynamayı çok istediği ve transferlere sıcak baktığı öğrenildi. Devre arasında kadrosunda yeniliklere gidecek Fenerbahçe'nin uygun bir fiyata bu oyuncuyu satabileceği belirtiliyor.
Mehmet Topuz'a Talip Var

Fenerbahçe'yi 4 sezondur sırtlayan isim Mehmet Topuz Athletico Madrid,Valencia,Roma ve Bayern Münih olmak üzere birçok takımın transfer listesinde ilk sırada. Fenerbahçe ise futbolcuyu 20 milyon dolardan aşşağı bırakmamaya kararlı. Mehmet Topuz'un ise İspanya Ligi'ni öncelikli hedefi olarak tuttuğu öğrenildi.