ozcsoft ram yetesiz kalabilir bende de aynı özellikler var ama bende 1,5 gb ram var güzel calıstırıyor
Legend_Ghost_2307 1 gb ekleme yaparsan rahat bi şekilde oynarsın :) ßen 1.5 gb ram 512 x1650 proyla oynadım ve bitrdm.. ama sana tek şunu söylim düz bi oyun gibi oluyo bu malzemelerle..core 2 duo 2.0 8800 gtx 2 gb ram al yaşa :D
N.G. BARISH Ekran Kartin yetersiz, Ram 512 yetmeyebilir ama Ekran Kartini degistirirsen oynayabilirsin. Bende 1 gb ram var ama Ekran kartimi degistirmeden önce oynayamiyodum, Geforce 8500gt aldim simdi sorunsuz calisiyo.
migelanhel ram yetersiz bence ekran kartında yetmeyebilir ama oyun açılır yani rahat ol. Ben o konuda rahatım 648 MB nvidia GeForce 8800 GTS 2GB RAM var şuan. Oyun 1GB dan fazla ram yiyo ve ekran kartının performansıda önemli bu oyun için. FULL Grafik gördükten sonra piyasada başka oyun tanımıyorum
Senceru Bu Kartla Değil Crysis i Zorlanmadan Hiç Bir Kartla Oynayamazsın 8800 GT ve Üst Modeller Hariç... ;) Ramleride En Az 2 Gb Gerekir...
umut.25 ramın yuksek olması lazım ramın cok az kaldırmaz kasar yanı bıde ekran kartının bıtı kac en az 128 bit olmalı