GencFB35 hamachiden oyun oynamaya giriyorum herşeyi doğru yapıyoruz. connect a basınca CONNECTION ATTEMPT FAİLED hatası veriyor ne yapmam lazım ? acil yardım lütfen
Passenger tümü büyük harflerle konu açmak yasak biliyorsunuz ki..düzenlenmiştir konu başlığı,kuralları okuyunuz.
GencFB35 Orjinal Mesajı Yazan: Passenger tümü büyük harflerle konu açmak yasak biliyorsunuz ki..düzenlenmiştir konu başlığı,kuralları okuyunuz. özür dilerim . yokmu arkadaşlar bi cevap verin lütfen
-HAGI 10- abi aynı şey banada oluyo arkadaşla defalarca denedik ama bi türlü sebebini bulamadık bilen arkadaşlar warsa yardım bekliyoruz
.Hakan. karşı taraf host a basıo mu :D gerçekten hamachide oynayamyı ne kadar bildiğinizi bilmediğim için bu soruyu sordum yani 07 ya da daha eski serilerde oynadınız mı yoksa ilk defa 08 demi oynuonuz?
GencFB35 Orjinal Mesajı Yazan: Ce11at karşı taraf host a basıo mu :D gerçekten hamachide oynayamyı ne kadar bildiğinizi bilmediğim için bu soruyu sordum yani 07 ya da daha eski serilerde oynadınız mı yoksa ilk defa 08 demi oynuonuz? biliyoruz tabi
-HAGI 10- karşı taraf host yapıyo ben de connect yapıyorum ip adresi de yazılı bunu yaparken ve hamachide açık durumda fakat yinede karşılıklı bağlantı kuramıyoruz yardım lütfen