Sorax Yedeklemiştim Ama Üstünden Kaç Format Geçti. İnternette Varsa Vardır. Yoksa Bu Yama da Tarih Oldu Demektir. 2009 Yaması'nı CD'ye Çektim Onun Linkleri Silinse de Yerine Yenisini Koyarım. Bu Arada Şimdiden 2010 Yaması İçin Hazırlıklara Başladım. 14 Haziran'da ÖSS'ye Girip Çıkınca Vaktimi Tamamen Yamalara Ayıracağım...
kuven Sorax Allah Razı Olsun Senden ben indirdim 2008 yamasını 2009 yamasında bir çok dosya masaüstüne gelmio dizine çıakrt diyorum ama 0_text falan gelmior ama bu yamayı indircektim senin adına hrkes senin 2009 yamasını kullanarak bundan sonra yama çıkarmayacağım diyerek başka sitelerde gösteriolar o yüzden emeğe saygı ...
Sorax Bundan sonra PES'lere de WE'lara da Yama Yapmaya Devam Edeceğim. Yama yapmayı hiç bir zaman durdurmam. Emeğe saygın için sağol...
kuven **Yanlız Bişey Soracağım Bu Oyunun İçine Ben Attığım Golleri Kaydeddiyorum ÇOK Kaydettim O oyunu Yavaşlatır mı arada bi tutukluyor da ondan mı oluyor acaba ?**
suwato sorax arkadasımıza tesekkr edıyor yenı bır yama ıcın bır ıkı gun beklemenızı söyluyorum PesArenaBETA yamasını yayınlanacak tamamen orjınal kendım yapmadım yamayı ben sadece onlınede calıstırmasını yaptım bazı yerlerınde degısıklıkler ıllakı yapıldı