Orjinal Mesajı Yazan: scream07
oyunu sildim yükledim saraçoğlu hata verio portekiz maçı da hata verio update ne zaman yayınlanacak
Arkadaşım aynı şeyi kaçıncı kez söylüyorsun? Update üzerinde uğraşıyoruz ve Saracoğlu sorunu halledildi. Arkadaşlarım da gereken açıklamayı yaptılar. Bir kaç ufak sorun daha fark ettik onları gideriyoruz. Sonra yayınlayacağız.;)
Takımlarının formalarının hepsi gözüküyor. Türkçe yamayı yüklerseniz, Stad isimleri sorununu da büyük oranda çözersiniz;) Dosya bozuk değil sadece fatbhbuilder çıkmıyor o hata bizde de oldu herhangi bir fatbhbuilder indirin onu kullanın. Olmayanlar için fatbhbuilder link; http://rapidshare.com/files/89369088/fatbhbuilder.rar.html;)
Exe dosyasının çıkması için beklemeniz gerekli. Bir sürü dosya var rardan çıkartılacak olan yamanın boyutu 600 mb sıkıştırdık anca 280 küsür oldu.;)
HD logolar kesinlikle çalışıyor arkadaşımız resim de vermiş.;)
Formalar da sorunsuz çalışıyor.;)
Bu kadar uğraşılan bir yamada bazılarının hiç teşekkür bile etmeden kötü yönleri dile getirmelerini hayretle karşılıyorum. Bu yama için çok uğraşıldı sonuçta, biraz daha hoşgörülü olursanız seviniriz;)