erdembjk Orjinal Mesajı Yazan: ali2can2 Şimdi high detaylarda oynarsanız zaten seyirciler hareketli oluyor;) Audioyu bilemeyeceğim Emre gelince ona sorarım;) Zaten onu biliyorum kardeşim.Benim kastettiğim olay hareketli seyirci derken yani next-gen kalitesinde olan seyirci yaması.Çünkü bu yamayla seyirciler daha gerçekçi oluyor.;)
ali2can2 Orjinal Mesajı Yazan: cimbomlueray tr yamayı nasıl kurcaz Daha önceki sayfalarda da vardı ama anlatayım; Türkçe yamanın rarını masaüstüne çıkar. Sonra exeyi çalıştır. Yamayı masaüstüne yükle. Sorna klasörün içine gir. İlerle. En sonunda feyi göreceksin. Feden içeri gir. Orada eng.db var. Onu kopyala, FIFA08/data/cmn/feye yapıştır. Gelen soruya evet de. Bu kadar;)
tanerutlu arkadaşım bişey sorucaktım ben:fadbılderi indirdim çalıştırdım sonra oyunu yükledim fadbulder hata diye uyarı veriryo fadbulder nedir bi yardımcı olabilirmisin hata nerde
cglr Orjinal Mesajı Yazan: tanerutlu arkadaşım bişey sorucaktım ben:fadbılderi indirdim çalıştırdım sonra oyunu yükledim fadbulder hata diye uyarı veriryo fadbulder nedir bi yardımcı olabilirmisin hata nerde yamanın oyunun içine geçmesini sağlayan bir aracı yardımcı program... yamanın içinde zaten son sürümü var yeni indirmene ne gerek vardı bilmiyorum yamayı kurduktan sonra karşına gelir zaten build de bekle ok gelene kadar bukadar... onu yapmazssan yamadan faydalanamazsın ...
cglr Orjinal Mesajı Yazan: galatasarayli67 çağlar gerçekten sana çok teşekkür ederiz;) msn ini pm atıp yollarsan sevinirim;) bu arada arkadaşlar updatei bitirdim tüm herşey tmmlandı bizzat kendim denedim tek tek;) tüm stadlar çalışıor;) oyun kaydedildiğinde falan oyundan atmıoy;) kardeşim pm ile msn adresimi attım ama ulaşmadı galiba... cglr_ua@windowslive.com ...
ali2can2 Orjinal Mesajı Yazan: tanerutlu arkadaşım bişey sorucaktım ben:fadbılderi indirdim çalıştırdım sonra oyunu yükledim fadbulder hata diye uyarı veriryo fadbulder nedir bi yardımcı olabilirmisin hata nerde Önceki sayfalarda linkini vermiştim. Ararsan bulabilirsin;)
ossss **Beyler update hazırlandı çok yakında elinizde olacak.Şimdide nextgen seyirci update'ini hazırlama çalışılıyor.Oda yakında bitince yamamız süper olucak ve hiç bi hatası olmadan oynayabileceksiniz.Bu arada ben teşekkürlerden çok hep şikayet mesajı gördüm.Lütfen biraz emeğe saygı gösterelim**
cglr bencede arkadaşlar biraz daha fazla emeğe saygı göstermemiz lazım çünkü bu işteki tek amaç sizlere daha güzel bir fifa sunabilmek bu işe devam etmemizi sağlıyıcak olan ise sizin teşekkürleriniz... bazı arkadaşların yama yüklemede çektikleri sıkıntıları biliyoruz ama bunların %97 si yüklemede yaptığınız hatalardan kaynaklanıyor...
ali2can2 **İkinizi de yorumlarınızdan dolayı alkışlıyorum. Duyarlı insanların hali, başka oluyor, değil mi üstadım?;)**
sedat_gencfb bu update bi gelsin yama havada karada tüm yamalara bin bascak ama duyduğuma göre yeni çıkarılcak yama daha güzelmiş :D
ali2can2 **Öyle olacak inşallah. Ve inanılmaz bir şey üzerinde uğraşıyoruz ki, bunlarun hepsini yapabilirsek, 2si hazır durumda, müthiş ses getirecek. Ama inşallah diyorum, daha kesin değil. Updatede Next-Gen seyirci olayı halledilmiştir. Duyurulur;)**