Hayır ilk aldığımda XP yüklerken de o kadarı hiç gözükmedi. Pardus yükleyip silmiştim. Şimdi tekrar yükleyip XP'den biçimlendirdim. Şimdi oldu teşekkürler.
Vistayı internetten indirmiştim. Normal harddiskten yüklemeyi denedim. Bir süre işlemler yaptı ve bilgisayarı yeniden başlattı. Kuruluma başlamasını bekledim yapılamaadı gibi bir hata verdi. (şimdi tekrar deneyeceğim bu sefer hatayı yazacağım bir yere, hata öyle önemli bir şey yazmıyor ama, sadece başlatılamadı gibi bir şey) DVD'ye koymadığımdan mı acaba? DVD'ye koyarken bootable disc mi yapmam lazım? Öyle yapınca bir dosyayı 2 GB'tan büyük olduğundan dolayı koymuyor.
Edit :
XP'deyken "Copying Windows files" ve "Expanding files" işlemlerini yapıyor ve bilgisayarı yeniden başlatıyor, Windows setup bölümüne giriyor. Buraya kadar her şey normal. Installing Windows... diyor. Ama sonra şu hata çıkıyor :
Your previous version of Windows has been restored, and you can continue to use it. Before trying to install this version of Windows again, check online to see if it is compatible with your computer. Go to the Microsoft website and search for "upgrade advisor".
İnternetten baktım. Bir yerde DVD'den yapılması gerektiği yazıyor. Bootable disc mi yapmam lazım? Eğer o gerekiyorsa Nero'dan olmuyor. Bootable diskler için 2 GB'tan büyük dosya koyamacağını söylüyor. Bu dosya "INSTALL.WIM". Normal DVD olarak (data) DVD'ye geçirsem olur mu acaba?