Life. İndir Yeni aydınlatma,arkaplan,takım logoları..vs herşey yenilendi mutlaka indirmelisiniz Not: Arada ponpon kızlarda çıkıyo :D not2:setup halindedir sgsm karıştırmayın ve alıntıdır.
bandobras http://soccercenter.net/forum/konu/99845/pn/1/pp/10/sm/1130365 aynı yamayı ben verdim ve bende ponpon kız çıkmıyor:D:D sanki biraz sallamışsın gibi eğer çıkıyorsa resim koy inanalım download linkleri bile aynı!
Life. **bn valla şimdi koruyorum valla alıntı yaptıım sitede öle yazıodu:)eğer ponpon kızz çıkmassa yzarım buraya:)**
Life. **onun konusunda bunların 2 tane eski versyonu var bide bu var arkadaşla aynı yerden alıntı yapmışız:D**
RuBeLLiOuS süper bir yama ben başka bir sitedekini yükledim ve oyuncuların (40 tane)şutları değişmiş ve nba 07'deki smaçlar turnikeler geri geliyor.Ve nba tv nin reklamlarında tony parkerın arkasından pas atar gibi yapıp turnikeyle bitirdiği bir pozisyon var benim indirdiğim yamada tony parkerın bu turnikesi de oyunumuza geliyor ;D
burak.SPuRS bu yama 07 içinmi 08 içinmi anlamadım.Çünkü resimler nba07 resimleri ama 08 yaması.nasıl oluo cevap yazarmısın