bios08 arkadaşlar Türkiye de 3.ligden bir takım alıp alamadığımızı öğrenmek istiyorum.mesela ben 3.ligdeki bir takımı alarak kariyere başlayamaz mıyım?Hiçbir yolu yok mu bunun?yardımcı olursanız sevinirim...
TuNdRaLoWeR 3Lig derken ŞEkerspor-Şanlıurfaspor-AdanaDemirspor gibi mi?Eğer bunlarsa,başlama imkanın var..
bios08 yok.tamam ben direk örneği vereyim.ArtvinHopaspor 3.lig 2.grup...ben bunu alıp başlayamıyor muyum?yok mu hilesi falan :)
tosba91 ben şanlıurfayla başladım ve 1 sezonda 1 lige çıktım şimdide süperlige çıkacam inşallah 1. ve puan farkı 6 :D bu arada sana bedava oyunculardan tavsiyei veriim... GK peter cavit akman dl muhammet ali karabas dc durmus ali dm alper telli ml azmaz aytaç mr onur turfanda amc muharrem uz diğerlerinide sen bul artık...
TuNdRaLoWeR Orjinal Mesajı Yazan: erkofa oyuna işsiz larak başlarsan 3. lig takımları seni alabilir. Öyle bir durum mevcut değil oyunda..Sadece editörden ayarlamalar yaparsan 3.Lig takımlarını 2.Lige taşıyabilirsin...Bunun dışında uydurduğun gibi değil..