tatl kardeş herşey çok gzl olmuş da bi şey sorcam yamada 4 büyüklerin stadyumlarını ve reklam panolarını göremedim sorun bendemi yoqsa yamaya bunları eklemedinmi?şimdiden tşkrler
bysoner Orjinal Mesajı Yazan: tatl kardeş herşey çok gzl olmuş da bi şey sorcam yamada 4 büyüklerin stadyumlarını ve reklam panolarını göremedim sorun bendemi yoqsa yamaya bunları eklemedinmi?şimdiden tşkrler hayır herkeste olan bişey kandırmacadan başka birşey değil güzel olmamış demiyorum ama yalan söylemişler ilk sayfada belirtilen çoğu özellikler yok seninde dediğin gibi stadlar 3.formalar reklam panoları bunlardan bazıları gibi... emek koymuşlar sağol ama belirttikleri özellikler yok!adamı heveslendiriyorlar sonra indiriyoruz ortada birçok eksik...
tatl Orjinal Mesajı Yazan: soner05 Orjinal Mesajı Yazan: tatl kardeş herşey çok gzl olmuş da bi şey sorcam yamada 4 büyüklerin stadyumlarını ve reklam panolarını göremedim sorun bendemi yoqsa yamaya bunları eklemedinmi?şimdiden tşkrler hayır herkeste olan bişey kandırmacadan başka birşey değil güzel olmamış demiyorum ama yalan söylemişler ilk sayfada belirtilen çoğu özellikler yok seninde dediğin gibi stadlar 3.formalar reklam panoları bunlardan bazıları gibi... emek koymuşlar sağol ama belirttikleri özellikler yok!adamı heveslendiriyorlar sonra indiriyoruz ortada birçok eksik... aynen öle birader inş. bunları uptade de giderirler bide bu arada update ide nezamn çıkacak
Ayberk_778 arkadaşlar maalesef yama koca bir SIFIR. ilk sayfada belirtilen özelliklerin neredeyse hiçbirisi yok..
Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: Ayberk_778 arkadaşlar maalesef yama koca bir SIFIR. ilk sayfada belirtilen özelliklerin neredeyse hiçbirisi yok.. Emeğe Saygı Göster:mad:
neco_fifa Arkadaslar çok büyük emek haksızlıgı yapıyorsunuz.kimseyi kandırdıgımız falan yok. stadyumlar oyunda cıkmamıs ama inanmıyorsanız zdata_53 ü açabilirsiniz EA GRAPH la stadyumu ekledik oyunda cıkmamıs updatede onu halledecez ayrıca panolarıda cok yakında tek yama olrak verecez
arikanu141 neco iyi iş çıkarmışsın sen kafana takma update çıkıncı sorunlar hallolur inş zaten fazlada sorun yok
Tomas Rosicky Orjinal Mesajı Yazan: Eagle_BJK neco_fifa abi iyi güzel yama tebrikler:) ARKADAŞLAR ÜZÜLMEYİN STADLAR YOK DİYE TSL 14 STAD YAMASINI YAMANIN ÜSTÜNE KURUN ÇALIŞIYOR bazı ricalarım var kadrolar-transferler(tüm dünya) tezahüratlar+ gol müzikleri STADLARI EKLEME UPDATEYE bunlar updatede olsun lütfen:) bide forma numaraları (model-renk)onları güncellesen iyi olur update ne zaman çıkar şimdiden saol:)
hell.boy **3.yani aLternetif formaLar yoq yinede tesekkürLer bisi sorcam fbnin 3. turkuaz forması var bnde ama onu oyuna nasıL ekLeyebiLirm yani nereye kopyalamaLıyım?**
esadowic senin yaptığın olumsuz eleştiri bile deil.resmen işe yaramaz diosun.koca bir sıfır diosun adam kaç gün emek sarf etmiş.bide gelmiş yama koca bi sıfır diosun.sen bunun aynısını hatasız olarak yap bakalım bizde seni görelim.o kadar kolay bişey deil bu.elbette hata olacak.insanın hatası olmadan asla zoru başaramaz.
Ray Allen_20 **yamayı yapan arK. bnde hiçbir stad çıKmadı....:( taKımLarın forma numara we yazıLarı da değişmemiş....update yaparKen bunLarıda göz önünde buLundurmaLısın ;)**
bysoner Orjinal Mesajı Yazan: neco_fifa Arkadaslar çok büyük emek haksızlıgı yapıyorsunuz.kimseyi kandırdıgımız falan yok. stadyumlar oyunda cıkmamıs ama inanmıyorsanız zdata_53 ü açabilirsiniz EA GRAPH la stadyumu ekledik oyunda cıkmamıs updatede onu halledecez ayrıca panolarıda cok yakında tek yama olrak verecez dediğin doğrudur ama oyunda stadyumlar görünmediğide yalan deill.inş updatede düzeltirsiniz zaten emeğe haksızlık yaptığımda yok sadece ilk sayfada verilen özelliklerin çoğunu oyunda göremedim ama yapılan şeyler içinde treşekkür ettim yinede...umarım düzeltilir kolay gelsin
neco_fifa Şimdiden bir Eklenti Geliyor. Reklam Panolarını Hallettim Ve Hemen Link Veriyorum direk oyunun üstüne yüklyin sorun imkansız çıkmayacaktır... http://rapidshare.com/files/92624015/Reklam_Panolar__305_.rar.html
Gamemaster Orjinal Mesajı Yazan: neco_fifa Şimdiden bir Eklenti Geliyor. Reklam Panolarını Hallettim Ve Hemen Link Veriyorum direk oyunun üstüne yüklyin sorun imkansız çıkmayacaktır... http://rapidshare.com/files/92624015/Reklam_Panolar__305_.rar.html Güzel Gibi Panolar;)