fatfat arkadaşlar inanılmaz bi maç anlatmaya gerek yok sanırım resim herşeyi anlatıyor !... eklendi ; deivid(4)semih(2),maldonado(1),edu drecana(1),roberto carlos(2),tümer metin(2),gökhan gönül(3)
Tomas Rosicky güzel:D canım sıkıldığında world classics takımını alır karşıya ingiltere 4.liginden bitakımı alır süre:10 dk oyun zorluğu:amatör kaleci:amatör yapıp atabildiğim kadar atmaya çalışıyom 40 tane falan atıyom siz de deneyin eğlenceli oluyor
fatfat Orjinal Mesajı Yazan: Rodrigo Tello güzel:D canım sıkıldığında world classics takımını alır karşıya ingiltere 4.liginden bitakımı alır süre:10 dk oyun zorluğu:amatör kaleci:amatör yapıp atabildiğim kadar atmaya çalışıyom 40 tane falan atıyom siz de deneyin eğlenceli oluyor tmm peki istersen 200 tane at bakalım peki oyuncularının aldığı puanların hepsi 10 olcak mı ? dene istersen bi tane bile 10 alan futbolcun zor olcak
ErdemFb1_9_0_7 al abi resimi atçam süre 15 dk seviye amatür kaleci ametür skor ingiltere 0 fenerbahçe 54
fatfat Orjinal Mesajı Yazan: erdemertanfb al abi resimi atçam süre 15 dk seviye amatür kaleci ametür skor ingiltere 0 fenerbahçe 54 oyuncu puanlarını unutma ayrıca bu maçı ben oynamadım hızlı simulasyon yaptırdım böyle oldu şaşırdıgım için hemen ekranı kaydettim