cfatih16 oyunu yeni yukledim ama bi turlu dogru duzgun oynayamadım cunku gol attıktan sonra top saha dısına (corner veya tac) cıkınca oyun kitleniyor nedenini bilen varsa lutfen yardım etsin
kaanof arkadaşım boşuna kasma bilmiyolar nasıl yapılacağını bende açmıştım öle konu ama bulamadım anlıyacağınn bende oynuyamıyorum oyunu doğru düzgün ama idman yapıyorum bol bol idmanda bi şey olmuyo, çalış sende
halilgs arkadaşım benim oyunum doğru düzgün çalışıyordu.tsl patch varya onu yükledim.öle senin dediğin gibi taç atınca corner olunca gol olunca yani oyun durunca kitlenmeye başladı.ilk başta img nin yedeğini almıştım onu afs explorer programıyla açtım ve içindekibenim değiştirdiğim dosyaların birkaçını değiştirdim ve düzeldi ama yapsan olmaz ben ne yaptığımı hatırlamıyorum bida yap deseler yapamam çünkü çok karışık şeyler yaptım.onun gibi bir şey yap yani oyunun dvd sini alan başka biri varsa ordaki img leri değiştir.ama bilgisayarının özellikleri tutmuyosa olmaz.;)
_Professional_ gol attıktan sonra oyun donuyorsa ve oyunu internetten indirdiyseniz speech addon u kurun düzelir