RetRo_80 malum federasyon seçim yatırımı olsun diye 6+2 yabancı sınırı yaptı oyunda nasıl bunu ayarlayacaz???bende modifier var ama sadece oyuncu ve takımları değiştirmeyi biliyorum ligdeki yabancı sınırını nasıl değiştirecez???data editörü de yükledim ama onu da kullanamadım lütfen nasıl ayarlıcaz bu yabancı sınırını???
kurdt Yabancı sınırı data editörle düzeltilebilecek bir olay değil bunun için **SI**'nın çıkaracağı en son updateleri beklemek zorundayız.
Venom 6+2 durumunu ilettim, cevabı beklemekteyim. Bizim yapabileceğimiz bir durum değil bu, 8.0.2 yaması ile gelirse güzel olur.
Hauta1n Biz yapamayız bunu.Yapabileceğin tek şey bir save game editor bulup,yabancılarından bir tanesini Türk yapmak olur.Henüz başka bir çözüm yok..
PrometheusX arkadaslar zaten fm de türk liginde istediginiz kadar yabancı getirebliyorsunuz sadece 6 sını oynatabiliyorsunuz mac kadrosunda...ama tabi yeni bi patchle bu geliştrilirse birini değiştireblme imkanı olacaktır.. yani kücük bi avantaj sağlar...
TuNdRaLoWeR İnşallah gelir..Bu oyunda 6+1 yoktu..Sahaya 6 yabancı sürebiliyorduk yedeklerde dahil..İnşallah bu kez özentili bi şekilde olur..
Venom Evet 6+1 meselesini şöyle ele almışlar, 7 yabancı kaydettirip ilk 18'e bunların 6'sı alınıyordu. Bu sefer gerçekteki gibi olacak, ilk 18'e 8 kişi alıp sahadaki 11'de bunların 6'sı oynayabilecek en fazla.
Cesc Çok mantıksız bi kural. Ben şimdi yabancı oyuncumu oyuna alırken illaha yabancı mı çıkartmam lazım? Pozisyonları uyuşmayacak adamlarının falan iç bi yararı olmayacak.
crdsa Orjinal Mesajı Yazan: crazyboy_eren İnşallah gelir..Bu oyunda 6+1 yoktu..Sahaya 6 yabancı sürebiliyorduk yedeklerde dahil..İnşallah bu kez özentili bi şekilde olur.. özenli demeke istedin galiba
TuNdRaLoWeR Orjinal Mesajı Yazan: crdsAaB Orjinal Mesajı Yazan: crazyboy_eren İnşallah gelir..Bu oyunda 6+1 yoktu..Sahaya 6 yabancı sürebiliyorduk yedeklerde dahil..İnşallah bu kez özentili bi şekilde olur.. özenli demeke istedin galiba Yok hayır öyle demek istemedim:)
XII Orjinal Mesajı Yazan: Venom Muhtemelen 8.0.2 yamasında gelecekmiş 6+2 özelliği. Aslında sınırsız oldu falan desen:D
erkofa hayır 6+1 oyuncu alırsın. yabancılarından birini türk yapar bi yabancı daha alırsın. türk yaptığın oyuncuyu yedeklere koyarsın.