Merhaba,
oyun kurulumunu tamamladıgımdan beri 2 haftadır pes 2008 e başladım, ps3 teki oyundan bile çok farklı , çok kolay.
Settings den quality low ama bu sadece görüntü kalitesiyle ilgili oyuna etkisi yok-tu.
98'den beri Winning serileriyle birlikte oynuyorum bu oyunu ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Fenerbahçeyi seçiyorum, TOP LEVEL yapıyorum rakibin gücünü e fark eden bir şey yok.. Barcelonayı bile rahatça yeniyorum. Master League de karşıma Celtic, Olympiakos filan çıkıyor her maç 4, 5, 6. iyi oynuyorum da bu kadar uçuk sonuçları alıyor olmam saçma. oyundan keyif almaz hale geldim. bu oyun bu kadar basit değildi, sadece aldıgım sonuçlar değil ki Sahada olanlar da çok abuk.
Semih Şentürk gibi bir adam, kaleyi önünde görüyor eğer önü müsaitse ya gol ya da kaleciden dönüyor top.
Beyler ben farklı bir oyun mu oynuyorum böyle bir şey yoktu oyunda ?? Kaleciler bu kadar aptal değildi, her topu koltuk altından kaçıran yanındakine müdahele edemeyen
ya kornerlere ne demeli? Alexle, Carlosla kullandıgın 2 kornerden birini kaleci sektiriyor. genelde korneri direk kaleye vurdugum için defalarca kornerden attıgım topu kaleci kendi kalesine gol yapıyor saçma sapan bir çıkışla.
Ben nerede hata yaptım anlamıyorum ki bütün ayarları en üste getirdim, yok olmuyor.. dümdüz koşarak adam çalımlamalar, her uzaktan şutun tehlikleli olması vs..
Eğer bu durumu yaşayan yoksa bende sorun var galiba.