RuBeLLiOuS Saol arkadaşım.Bu kadar ilgili olman gerçekten çok hoş.Bide yüklümü değilmi nerden bakıcam onu bi söyleyebilirsimisin.
Anywhere_ kk9 beni bi msn eklesene mdznet@hotmail.com kardeşim ben edemedim madem ettiniz biriniz yardim etsin ya
Anywhere_ kardeş ben saten aynsiini ediorum wideo dakilerin yazdikleirni ediyorum ama gene olmuyor kafayi yedim ya msn ekleyin yemicem sizi kimsemi yardim etmes allah askinaya. kac kere msn yazdik bi adamda ekleyem yardim edem demiyor
keko16 bu patch leri yükledigimizde kayitli oyunlara zarari olurmu ve yükledikten sonra faithbulderi calistirmamiz gerekirmi.
sakincalim kayıtlı oyunlara zararı yok ama ilk mesajdaki uyarıları okuyun,onun dısında yukledikten sonra faithbuilder calıstımanıza gerek yok.
keko16 arkadasim aynen dedigin gibi yükledim hatta videoda bile izledim used den kaydoldugunuda gösteriyo ama mac esnasinda hicbir ses gelmiyo neden olabilir acaba.
Neo **Uyarılara rağmen başlığı kısaltmayıp dahada yaydığınız için konu kilitlnmiştir. Bundan sonra bu tarz başlıklar uyarılmadan kilitlenecektir ve konuyu açanlar ceza alıcaktır.**