62'den tavşan yaparız artık..
Fenerbahçe için serbestelik tanınsın olsun bitsin.Ben istemiyorum yabancı felan %100 Türk Malı devam etsin Galatasaray benim için problem yaratmaz.İsterlerse küme düşsünler ellerim çatlayıncaya nasır tutuncaya kadar alkışlarım onları..
8 tane yabancı ne demektir ya bir takımın 25 kişilik kadrosu olduğunu düşünülünce neredeyse %40'ı yabancılardan oluşan bir ekip oluşturuyorsunuz.Teknik ekipler desen keza zaten yabancı,kondisyonerin yabancı,yardımcı hocaların yabancı,hocaların yabancı.Kesmemiş bir iki tane de devşirmişsin zaten yabancılardan..Eee sorarım ben sana 20 yaşına gelmiş pafta oynayamayan Türk gençleri ne yapsın Brezilya vatandaşı mı olsun gözünüze girebilmek için.?
Ne olacak Olcan Adınların,Kerim Zenginlerin,Özgürcan Özcanların,İrfan Başaranların,Harun Temürlerin,Cafer Can Aksuların,Batuhan Karadenizlerin,ilker Cihanların halleri..
Şimdi beni ters anlayacaksınız sanki sadece Fenerbahçe'ye yarıyor diye karşısın diye.Hayır efendim artırabilirsin yabancı sayısını hatta sınırsız da bırakabilirsin ama önlemini alarak.Kurarsın rezev ligi.Takımlarında şans bulamayan genç yabancılar,genç Türk oyuncular rezev ligde tecrübe kazanırlar.Rezev ligde +2'yi kullanırsın getirirsin 25 yaşından genç oyuncuları rezev ligde oynarlar gerektiğinde as takıma alınabilecek şekilde diye koyarsın kuralı.Rezev lig şampiyonuna ödüller verirsin cazip hale getirirsin altyapıdan oyuncu çıkarmayı bak o zaman Milli Takım Dünya Kupasını alıp gelmezse gelip benim suratıma tükürün kardeşim..