Arkadaşlar Real kariyerinde çıkan sorunların çıkmaması umuduyla yeni kariyerime başlıyorum...

Man Utd ‘da şok.Takımı uzun yıllardır çalıştıran Sir Alex Ferguson ‘un sözleşmesi tek taraflı olarak feshedildi. Bu gelişme üzerine yeni teknik direktör arayışlarına başlayan Man Utd yetkilileri A.Tarık YAZICI’yla anlaştı.30 yaşındaki genç teknik direktör imzayı attı.İlk basın toplantısını bugün yapan YAZICI sorulan sorulara cevap verdi :
-Öncelikle hoş geldiniz demek istiyorum.Acaba Man Utd ‘da hedefleriniz nedir?
Teşekkürler. Benim Manchesterda öncelikli hedefim bütün kupaları almak.Tabi bunu ne kadar başarabiliriz onu ilerleyen zamanlarda göreceğiz.
-Acaba Man Utd ‘ye bu kadar tecrübeli teknik direktör varken neden siz geldiniz?
-David Gill benim çok eski arkadaşımdır(peeh:D)O yüzden kendisi bana yaşlı teknik direktörlerden sıkıldığını yeni maceralar aradığını söyledi.Bende teklifi kabul ettim.
-Transfer politikanız nasıl oacak?
Öncelikle takımdan herhangi bir oyuncuyu satmak istemiyorum ancak genç oyuncuları kiralayabilirim takıma tabiî ki takviye gerekli.
VE TRANSFERLER

Man Utd uzun süredir peşinden koştuğu Vagner Love ‘ı satın aldı.

Defans arayışlarını sürdüren Manchester Moskova takımından Branislav İvanovic’ i satın aldı.
BUNLAR GELENLER

BUNLARDA GELECEKLER

Arkadaşlar bu arada bişey söylemeyi unuttum ben bu kariyeri açmadan önce sezonun bitmesine 3 maç vardı o yüzden maçarı fikstür olarak koycam ama 2. sezonu tatil boyunca yayınlamaya çalışıcam ( TABİ SİTEYE GİREBİLİRSEM!!!:mad: