Kötü geçen ve Galatarayın 3. olduğu 06/07 sezonunun ardından yeni sezona feldkampla başlayan galatasaray yönetimi çok büyük bir hata yapıyordu.Feldkamp geldiğinin 2.ci günü türkiyenin çöl sıcaklarına dayanamadı daha çıktığı ilk idmanda tansiyonu düştü hastaneye kaldırıldı ve karısının da seni boşarım:D evimize dönelim tehdidiyle geldiği yere yani isviçreye geri döndü alman çalıştırıcı.Özhan Canaydın kara kara ne yapacaz diye düşünürken,Adnan Polat Anadolunun kalbinden eskişehirden gelen genç teknik direktör Deniz Çakı'yı Galatasarayın başına getirdi.
Deniz Çakı gelir gelmez basın mensupalrına yaptığı açıklamada:
-''Galatasarayın başına kısa sürede başarıyı yakalamak için değil uzun dönemde klübü hem parasal olarak hemde kadro kalitesi olarak Avrupa Takımları seviyesine çıkartmaktır.''dedi.
Ve klüpte yaşını başını almış yada geleceği pek parlak olmayan tüm futbolcular satış listesine kondu.
Bu futbolculardan gelen gelir ve ağır bir borca girerek klüp dünyanın gelecek yıllarda futboluna damga vuracak genç ve ucuz yeteneklerin peşine düştü.
Klüp politikası Al_-_Parlat_-_Sat olarak belirlendi.
ve bu doğrultuda transferler başladı başta bu kadar çok transfer olur mu demeyin bu futbolcuların hepsi gelecekte çok iyi olacaklar bundan önceki kariyerlerimin yıldız futbolcularını belirledim çünkü.
Ayrıca fm 2008 scout beta sürümünün yardımıyla genç ve yetenekli türk oyuncuları da keşfettim(her oyundan aynı türk gençler olmuyor özellikle yaşları 15-16 civarındaysa)
İşte yaptığım transferler 6+1 yabancı sınırı olduğu için çoğunu kiraya verdim tabi hepsi parlayacak
(ayrıca 20 yaşından küçük türk oyuncuları da 18 ve 20 yaşaltı takıma gönderdim orada sürekli maç yaparak kendilerini geliştirecekler vakti gelince a takımın yerli oyuncuları olacaklar)

Bu futbolcularda anlaştığım ama yaşları veya başka takımda kiralık olduklarından dolayı takıma gelecek sezon katılacak futbolcular(not:waldo ponceyle bedavaya anlaştım yani takıma katılır katılmaz satıp klübün borçlarını kapatmaya başlayacağım)

Ve bunlarda takımdan gönderdiğim alıpta kiraladığım ve de serbest imza attırıp sırf para kazanmak için sattığım oyuncular(not:2.ligde oyuncu kısıtlaması yoktur deyince ben yabancı sınırı yok sandım o yüzden epey bi oyuncuyu orduspora yolladım ama daha sonra 2 yabancı sınırı olduğunu öğrenince geri çağırdım ve futbolcualrı kasımpaşa ve manisaya kiraladım)

Bu kadar da borç yapılırmı be birader diyenler haklı olabilir ama aradaki 40 milyon dolarlık açığı önümdeki 5 senede rahat rahat kaparım tabi kovulmazsam:D
Not:oyunumda sadece türkiye premier divsion ve second division açıktır.(database large)