karems Çok zor geçecek bi deplasman maçımız vardı Rakip VestelManisaspordu sonuç şaşırtıcı:) Tüm taraftarımıza armagan ediyoruz...;);) Bu sefer Rakip antep yer atatürk olmpiyat stadı Maç ortadaydı ilk yarı onlar iyi oynadı 2 yarı biz üzgünüz.
Canerati10 kötü skorlardan sonra tekrar yükselme periyoduna gereksinim duyuyordum.bjk maçından sonra gb oftaş galibiyeti iyi geldi. ardından türkiye kupasındaki ilk ve en kolay maçıma çıktım.rakip tarsus iy idi.yedeklerle rahat bir galibiyet aldık. konya ve rize deplasmanlarında mağlubiyetlerimize yenilerini daha ekledik.
_Mokoena_ Hiç varlık gösteremedik. Galiba oyuncular beni artık istemiyolar... ANKARASPOR 1 - 3 KONYASPOR İstifa dilekçem hazır...
Canerati10 mağlubiyet serisi devam ediyor malesef.stancudan sonra erhan küçüğün de sakatlanması takımda çok fazla kayba sebep oldu malesef :( 3 maçlık mağlubiyet serisinden sonra rakip avni aker deplasmanında trabzonspor :S sonuç az sonra...
Canerati10 3 maçlık mağlubiyet serisinden sonra(önceki mağlubiyet serisinden kurtaran bjk deplasmanıydı)avni akerden de galibiyetle çıktık :)
Canerati10 **Bugün sürpriz bir şekilde Bursaspor yönetiminin toplanması teknik direktöre bir uyarı olarak yorumlandı.takımın yaşadığı istikrarsız performansın bitmesi ve hakettiği yere yükselmesi için acil önlemler alınabileceği belirtiliyor. **
_Mokoena_ **Kayserispor 1 - 0 Ankaraspor** *Yönetim benden mutlu değil. Kovulmadan istifayı düşünüyorum; devre arasına kadar takımın başında kalabilmeyi talep etcem...*
_Mokoena_ Valla gidişat kötü; kalede İNANILMAZ bi sorun var :( Devre arasını sabırsızlıkla bekliyorum...
_Mokoena_ Devre arası bi gelsin; gelenler-gidenlerle toplanırız ;) *Kariyerimiz birazdan Caner Abi'nin gelmesiyle devam edecek Allah izin verirse:D*