**Bursaspor'da çalkantılı günler**
yönetim ve takımın yeni teknik direktörü B.Korkmaz arasında transferler sebebiyle yaşanan sürtüşmeler,dün yapılan yönetim kurulu toplantısında ele alındı.Sonradan teknik direktör B.Korkmaz'ın da katıldığı yönetim kurulu toplantısında her iki tarafın da sözleşme feshi için anlaştığı ve teknik direktör B.Korkmaz'ın bundan sonra takımla devam etmeyeceği söylendi.
**Yeni Teknik Direkör Kim Olacak?**
Yönetim kurulu toplantısından B.Korkmaz'ın ayrılmasının ardından toplantıya devam eden Bursaspor yönetimi,birkaç aday üzerinde yoğunlarştı.Bu isimler arasında N.Bijedic,Yılmaz Vural ve bir süredir takım çalıştırmayan ve Bursaspor taraftarı olduğu bilinen ve Bursaspor'u avrupa arenasında başarılı kılmak istediğini her fırsatta dile getiren Caner Kader üzerinde yoğunlaşıldı.
**Bursaspor'un Yeni Teknik Direktörü Belli oldu**
Yeni Sezonun yaklaşması sebebiyle takımı teknik direktörsüz bırakmak istemeyen yönetim,Caner Kader ile 2 yıllığına anlaştı.Sözleşme töreninde konuşan Caner Kader ve Bursaspor başkanı Levent Kızıl'ın açıklamaları şu şekilde oldu.
Doğduğu yerin takımı olan Bursaspor'a olan gönül bağının büyük olduğunu söyleyen Caner Kader,Bursaspor'u ligde ve avrupada en iyi yerlere getirmeyi kendine bir borç bildiğini söyledi.
Leven Kızıl ise,doğru bir tercih yaptıklarına inandıklarını,Caner Kader'in neler yapabildiğini Kayserispor başındayken gösterdiğini ve aynı başarıları tekrarlamasını temenni ettiklerini açıkladı.