adam olun biraz adam bu yamaları biz aylarca uğrasaral yapıyoruz tabiki güzel olmayabilir beğenmeyebilirsin indirme beğenmedim de su eksik bu eksik de ama erkekçe dürüst olarak bizde uğrasalaım düzeltelim
yamalarımızı burda yayınlamama kararı aldık sizden dolayı üyeler yayınladı engel olmayz tabikide haberimiz olmadan yayınlanmıs terbiyesizlik yapıp biton laf söylediniz küfüre kadar gittiniz bişey söylemedim söylettirmedim
biz sustuk yine devam ettiniz aynı davranıslara
bikaç sey söyledik bu sefer yeni üyelikler açıp diğer kişilere yamayı iyice kötü göstermek içni yeni üyeliklerle terbiyesizce karaktersizce yorumlar yaptınız
sitemize laf söylediniz biz burda reklam yapmadım 5 aydır yayınladığımız yamalarda reklamı yapan sizler ve sizleri böyle konusturan adminleriniz
daha sonra sitemize geldiniz terbiyesizlik yaptınız küfür ettiniz yine bişey demeden sadece banladık karsılık vermedik
biz sadece kendi işimize bakıyoruz burda sizin ne dedikleriniz bizi de bağlamıyo sitelerin istatistikleri ortada ama tek üzüldüğüm nokta var 7 senelik soccercenter.net sizin yüzünüzden en kötü senesini geçiriyo akrapın olmayısı keremin 10ur un olmayısında istediğiniz herseyi yapıp scn de sadece kirlilik yapıyosunuz ve biliyorumki bu konuda herkes rahatsız tabiki koskoca scn sizin gibi 3 5 terbiyesiz yüzünden zarar görmez yok olanlar siz olucaksınız ayakta kalanları zaman içinde görücez ben artık hiçbişey demiyorum istediğiniz herseyi yapın söyleyin
.herseyi allah görüyo o bize yeter.
sen kimsin diyen olabilir
sizin karsı olduğunuzu sitenin adminiyim
scn yönetimindende bizim adımıza özür diliyorum bunların sözlerine karsılık verdiğimiz için...