pusat.enes.95 Önce service pack 2 yi yükledim sonra windows'a format attım sonra da tekrat sevrice pack 2 yüklicektim hata veriyor bana yardımcı olun ...!::.
Cesc Formattan önce nie service packi yüklüyosun ki? Nese sorunun kara listedeki XP seriallerinden birini kullanmandan kaynaklanıyo. Tekrar format atıp, kara listede olmayan bir serial kullan veya serialini değiştir. (programı fln var, arayıp bulabilirsin.)
Inanc58 Kardeş şu anahtarı dene 8GV67-QRPTM-P6YMB-G2T6Y-D27X8 eğer sp2 yüklenmiyorsa yeniden format at ve bu şifreyi dene sp2 ile uyumlu
bulkane Arkadaşım, service pack ı ayrı yükleme.. XP Pro Service Pack 2li sistem ile format at. Eğer böyle CD bulamam diyorsan netten biraz araştır orjinal XP SP2 li dahi bulabilirsin.