mustang17 takimda çok yıldız var ve şu an 2 çi siradaim adriano çok az gol atiyo geçen sene böyle degildi yıldızlarin olmasi için mi oldu acaba yardim edin gerekirse yıldızlari gönderip gençleri oynatcam
TuNdRaLoWeR Hayır sen sürekli aynı futbolcuları oynatıp gençlere hiç şans vermezsen tabii öyle olur..Ara sıra takımda revizyona git..Derbilerde kullan yıldızlarını geri kaln maçlarda gençlere şans ver;)
Canerati10 eren haklı.ayrıca hem bu şekilde her oyuncunu hazır tutmuş olursun ki önemli sakatlıklarda maç kondisyonu ve konsantrasyonunu kaybetmemiş olurlar,hem de yıldız oyuncuların oynama iştahı artmış olur.
mustang17 ama 3 maçta bir hep yedekleri oynatiyorum bir de nie ispanyada 25 futbolcudan fazala futbolcu seçemiyorum
seymen37 Orjinal Mesajı Yazan: crazyboy_eren Hayır sen sürekli aynı futbolcuları oynatıp gençlere hiç şans vermezsen tabii öyle olur..Ara sıra takımda revizyona git..Derbilerde kullan yıldızlarını geri kaln maçlarda gençlere şans ver;) fazla oynatmazsak yıldızları naz yapıp üzülüyorlar ama.nihatı 3 mac oynatmadım ligde hemen yorum yaptı:D
Bedevi Orjinal Mesajı Yazan: mustang17 ama 3 maçta bir hep yedekleri oynatiyorum bir de nie ispanyada 25 futbolcudan fazala futbolcu seçemiyorum kural.....
TuNdRaLoWeR Orjinal Mesajı Yazan: seymen37 Orjinal Mesajı Yazan: crazyboy_eren Hayır sen sürekli aynı futbolcuları oynatıp gençlere hiç şans vermezsen tabii öyle olur..Ara sıra takımda revizyona git..Derbilerde kullan yıldızlarını geri kaln maçlarda gençlere şans ver;) fazla oynatmazsak yıldızları naz yapıp üzülüyorlar ama.nihatı 3 mac oynatmadım ligde hemen yorum yaptı:D Öyleyse yenilmeye mecbursunuz:)
nouman_cr9 cogu yıldız futbolcu belli dönem cok formdan düsüyor ve cok etkisiz olabiliyor..iste o dönemlerde qenclere yöneleceksin ama qenc futbolcudan iyi werim almak istiyosan 1 mac deil 3 4 mac üst üste oynatmalısın bence...
livethelife hea bıde su war yardımcı antrenor cok cok cokkkkkkkkk onemlı...mac oncesı konusmalar felan... ben fenerbahce ıle 4. sezon a gırdım...kadro mukemmel ama bu bas antrenor oguz cetın ı aldım..ve almaz olaydım...