Barclays Premier League
18.Hafta:Chelsea 0-0 Manchester City
Maçın Adamı:Andreas Isaksson(8)
Maçın Özeti:Çok kötü oynadık.Kalecimiz Isaksson olmasaydı Chelsea'den fark yiyebilirdik ikinci yarı.
Maçın Yorumu:İlk yarı ortada geçti.Birkaç pozisyonumuz vardı ama değerlendiremedik.İkinci devrenin başında verilmeyen bir penaltımız var,eğer o penaltı verilseydi belki gol olacaktı belki maçı koparacaktık o anda ama olmadı.Chelsea deplasmanından 1 puan alarak geldik,buda güzel bir sonuç olabilir ama bizi tatmin etmedi.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Basın Toplantısı:
Muhabir:Öncelikle oyuncularınızın mataki performansını nasıl buldunuz?
Maradona: Oyuncularımın performansını hiç ama hiç beğenmedim.Özellikle defans bölgesindeki oyuncularımın,defansta çok açık verdik.Andreas'ı kutluyorum,çok iyi bir maç çıkardı,belkide onun sayesinde 1 puan alabildik.Bir revizyon olabilir kadroda yeniden.
Muhabir:Vedran Corluka&Felipe ikilisinin takımdan ayrılacağı yönünde haberler çıkıyor medyada.Bunlar hakkında neler söyleyeceksiniz?
Maradona:Corluka devre arasında takımdan ayrılacak.Bunu daha öncede belirtmiştim,ama devre arasına kadar ihtiyacımız olduğunda bize hizmet edecek.Felipe bu isteğini bana iletti,bende ona sezon sonuna kadar ona ihtiyacım olduğunu ve sezon sonunda takımdan ayrılıp-ayrılmayacağını belirlemesi gerektiğini söyledim.Oda bunu anlayışla karşıladı.Yani şuan için Felipe bir yere gitmiyor.
Muhabir: Peki sezon sonu takımdan ayrılacakmsınız?
Maradona:Henüz kesin olan birşey yok ama eğer bu sene Avrupa'da başarılı olursak,hedeflerimizi gerçekleştirirsek sezon sonunda ayrılmayı düşünebilirim.
Muhabir: Peki ayrıldıktan sonra bir takım çalıştıracakmısınız?Çalıştırırsanız hangi takım olur bu?
Maradona: Daha ayrılmadım görevimin başındayım.Ama size şöyle söyleyim,şu ana kadar başarısı olmayan bir takım çalıştırmak istiyorum.Klüp olarak tercihim Sakarya Spor olabilir.
Muhabir: Son bir sorum olacak.Devre arasında transfer yapacakmısınız?
Maradona:Eğer şartlar müsait olursa çok büyük bir yıldızla anlaşmak üzereyiz.Bu oyuncu uzun bir sakatlık dönemi geçiriyor şuanda.Ancak sezon sonunda forma giyebilecek,ama geldiğinde eğer takımın başında olursa bize çok faydalı bir isim hiç kuşkusuz.
Muhabir:Bu oyuncunun kim olduğunu söyleyebilirmisiniz?
Maradona:Transfer tam anlamıyla gerçekleşmeden belirtmek istemiyoru aslında ama bir ipucu veriyim.Barcelona'da oynayan bir süperstar,21 yaşında henüz ve çok yetenekli.
Muhabir:Bu oyuncu hakkında ser verip sır vermiyorsunuz.Size teşekkür ediyoruz,başarılarınızın devamını dileriz.
Maradona:Ben teşekkür ederim.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Barclays Premier League
19.Hafta:Southampton 0-1 Manchester City
Gol:Jeremy Menez
Maçın Adamı:Kelvin Davis(8)
Maçın Özeti:Maç boyunca ev sahibi takımın atağı yoktu.Tek kale oynadığımız,17 şut attığımız maçta sadece 1 gol bulabiliyoruz.Bojinov'un son iki maçtır ortalarda olmayışıda bunu etkileyen bir faktör olabilir.
Maçın Yorumu:Tek kale oynadık ve beceriksizdik.