Denizimo Evet rize stadının yapımına başladım (şükrü saraçoğlunu yapıyordum ama bazı nedenlerden dolayı bıraktım) Programlar yakında çıkacağı için şimdiden çizimi yapmaya başladım ki hazır dursun programlar çıktığında direk oyuna ekleriz...
_M e E r t y z_ **Hayırlısı olsun kardeşim ;) Kamil Ocak ve Kayseriye de el atarsın inşallah!** Bide koltuklarla merdivenler sarı-mavi olmuş gerçekte de öylemi ben mavi-yeşil diye biliyodum :)
Denizimo Orjinal Mesajı Yazan: _M e E r t y z_ Hayırlısı olsun kardeşim ;) Kamil Ocak ve Kayseriye de el atarsın inşallah! Bide koltuklarla merdivenler sarı-mavi olmuş gerçekte de öylemi ben mavi-yeşil diye biliyodum :) Saolasın mert kardeşim.Bu arada Evet elimde 45 tane resim var merdivenler sarı :).
Mad_Dragon Ş.Saraçoğlu'ndan neden vazgeçtiğini tahmin edebiliyorum ama neyse, senin her yaptığın stad süper oluyor. eline sağlık, başarılarının devamını dilerim...
uurture Deniz gene döktürüyorsun bencede 3 büyüklerin yapma onları pes 6'dan aktarırız ama Atatürk Olimpiyat Stadı'nı şu ana kadar kimse yapmadı onada el atsan çok güzel olur...
_M e E r t y z_ **Off be skorbord manyak olmuş.Süpersin Deniz.Stadın ne kadar kaliteli olacağı daha şimdiden belli oldu!**
Denizimo Reklam panoları , reklamlar süslemeler...Pankartları kendim yaptım istek alabilirim :D ne tür yazılı pankartlar istiyorsanız